Retour Voorwaarden

Hier bij MYKA streven wij ernaar om elk stuk sieraad zo mooi en persoonlijk te maken. Als je niet 100% tevreden bent met je sieraad dan ruilen we het, binnen 100 dagen na aankoop, graag om voor een ander juweel. Maar als u van mening bent dat uw artikel beschadigd is of een fout heeft, dan kunt u dit direct laten weten en wij zullen er dan alles aan doen om deze situatie te corrigeren. Om contact met ons op te nemen over een retourzending of annulering, stuur ons dan een email.

Retourzendingsbeleid

Als u niet 100% tevreden bent met uw product, kunt u uw nieuwe, ongedragen artikelen binnen 100 dagen na levering retourneren aan MYKA. Niet-gepersonaliseerde sieraden komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling, binnen 30 dagen na levering. Gepersonaliseerde sieraden worden speciaal voor u aangemaakt; deze kunnen daarom omgeruild worden of u kunt een tegoedbon ontvangen.

Indien een klant in aanmerking komt voor een prijsverschilteruggave, ontvangt hij de teruggave in de vorm van winkeltegoed. Er worden geen contante terugbetalingen verstrekt. Het winkeltegoed zal overeenkomen met het prijsverschil tussen de oorspronkelijke aankoopprijs en de bijgewerkte prijs van het artikel op het moment van de aanvraag.

Annuleringsbeleid

Zodra je bestelling is geplaatst, beginnen we onmiddellijk met het productieproces van je gepersonaliseerde sieraden. Aangezien elk artikel uniek wordt gemaakt voor onze klanten en we meteen met de productie beginnen, laat het ons dan uiterlijk 2 uur na het plaatsen van je bestelling weten als je deze wilt annuleren. Houd er rekening mee dat we na 2 uur enkel omruiling naar een ander sieraad of winkeltegoed kunnen aanbieden. Neem hier contact op met onze klantenservice om je bestelling te annuleren. Annulatie is enkel mogelijk voordat het artikel is verzonden. Annulaties worden verwerkt op de dag dat we je annuleringsverzoek ontvangen.

MYKA behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit beleid te allen tijde aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.