Maattabel voor Sieraden

Ontdek je perfecte pasvorm met onze gids!
hoe de lengte van je ketting meten

HOE DE LENGTE VAN JE KETTING METEN ?

Eenvoudige instructies om je te helpen bij het kiezen van de ideale kettinglengte voor je gepersonaliseerde ketting.

Lees het verhaal
hoe de maat van je armband meten

HOE DE MAAT VAN JE ARMBAND METEN ?

Armbanden zijn er in veel verschillende maten en vormen en zijn een mooie aanvulling op je sieradencollectie. Als het gaat om het kiezen van een armband dan is het essentieel om ervoor te zorgen dat de maat precies de correcte pasvorm heeft. Zeker bij het online bestellen van een armband is het veel gemakkelijker als je de juiste maat hebt. Het is een eenvoudige procedure om de armbandmaat te bepalen en het kan comfortabel van thuis uit worden gedaan met huishoudelijke items.

Lees het verhaal
hoe de maat van je slavenarmband meten

HOE DE MAAT VAN JE SLAVENARMBAND METEN ?

Tijdens het online winkelen is het belangrijk om te bepalen wat de maat van je armband is alvorens je de perfecte aankoop doet. De methoden van het MYKA team zijn gemakkelijk te volgen, kunnen van thuis uit gedaan worden en zullen je helpen bij het ontdekken van je perfecte pasvorm!

Lees het verhaal
hoe de maat van je ring meten

HOE DE MAAT VAN JE RING METEN ?

Vingers zijn er in alle vormen en maten, dus ook de ringen. Bij het online shoppen is het belangrijk om te weten wat je ringmaat is om achteraf een perfect passend sieraad te ontvangen. Weet je niet zeker wat je ringmaat is? De methoden van het MYKA team zijn gemakkelijk te volgen, kunnen van thuis uit gedaan worden en zullen je helpen bij het ontdekken van je perfecte ringmaat!

Lees het verhaal
hoe zorg je voor je gepersonaliseerde sieraden

HOE ZORG JE VOOR JE GEPERSONALISEERDE SIERADEN ?

Laat je sieraden sprankelen en glanzen door deze instructies te volgen.

Lees het verhaal