Gouden Naamkettingen & Gouden Sieraden

Durf op te vallen met onze gepersonaliseerde gouden collectie. Waardevol en duurzaam, ontdek een collectie die zowel de moderne als klassieke aantrekkingskracht heeft.
105 items
Sorteren op
aantal inscripties
materiaal
prijs
shop voor
Bekeken 42 van 105
Ontdek onze uitgebreide collectie gouden sieraden met keuze uit gouden naamkettingen, ringen, initialen en nog veel meer! De juwelen zijn beschikbaar in 10k, 14k en 18k geel goud; van voortreffelijke versieringen tot een frisse modieuze benadering, de gouden collectie laat je er zo elegant uit zien.

Is een gouden naamketting een goed cadeau?


Ja! Het is niet alleen tijdloos en stijlvol, maar vaak ook betekenisvol! Een standaard gouden halsketting is op zich al een geweldig cadeau一een luxueus stuk dat een outfit onmiddellijk kan opwaarderen. Maar voeg het personaliseerbare element er aan toe, dan krijgt uw ontvanger een klassiek sieraad dat speciaal voor haar is gemaakt. Een stuk dat ze zeker jarenlang zal koesteren.



Welke soorten gouden naamkettingen kan ik vinden op MYKA?


Qua ontwerp is het zeker niet overdreven om te zeggen dat de opties vrij onbeperkt zijn. Je kunt de gouden kettingen personaliseren met naam of bijnaam, de naam van een dierbare, een woord dat een speciale betekenis heeft, of zelfs een mantra. Er zijn verschillende lettertypes beschikbaar: cursief, handtekeningstijl, oud-Engels en Arabisch. Sommige zijn ontworpen met accenten zoals een geboortesteen, vlinder of een hart. Bekijk de verschillende materiaalopties die we presenteren: 10 of 14k geelgoud of witgoud

Deel je MYKA-momenten