MYKA Geboortestenen Gids: Een prachtige toevoeging aan je gepersonaliseerde sieraden

Een geboortesteen toevoegen aan je sieraden is niet alleen een manier om je favoriete stukken te personaliseren; het is een betekenisvol gebaar dat je verbindt met je unieke eigenschappen en de tradities die al eeuwenlang worden gekoesterd. Geboortestenen dragen een geschiedenis van mystiek, symboliek en schoonheid met zich mee, waardoor ze de perfecte toevoeging zijn aan elk sieraad.

Geschichte lesen

Kettinglengte tabel: Beste tips voor het kiezen van de juiste kettingmaat

Als het gaat om kettingen, is het vinden van de perfecte pasvorm cruciaal voor zowel mannen als vrouwen. De juiste kettinglengte kan je outfit aanvullen, je kenmerken verbeteren en je stijlvolle statement maken (of breken). In deze ultieme gids voor ketting- en kettingmaten zullen we de aanbevolen lengtes voor vrouwen en mannen verkennen en enkele nuttige tips geven om je te helpen de ideale kettingmaat te kiezen.

Geschichte lesen

Shop nu, betaal later met Klarna.

We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Geschichte lesen
Holiday Gift guide

Cadeaugids

Met Kerstmis draait alles om het uiten van je liefde voor degenen die het belangrijkst voor je zijn. In onze MYKA wereld is elk sieraad een verhaal van liefde en individualiteit.

Geschichte lesen

MYKA introduceert met behulp van AI ontworpen sieraden: Het herdefiniëren van de sieradenontwerp industrie.

We schrijven geschiedenis met onze allereerste met AI gegenereerde sieraden, een uniek stuk. De door AI Ontworpen - Driehoek Naam Ketting is verkrijgbaar in verschillende materialen en is volledig gemaakt en ontworpen met behulp van AI-technologie. Bij MYKA streven we ernaar grenzen te verleggen en traditionele processen opnieuw vorm te geven, terwijl we technologie volledig omarmen.

Geschichte lesen

De Betoverende Schoonheid van Halfedelstenen

Ga op een adembenemende reis naar de wereld van gepersonaliseerde sieraden die jouw unieke essentie uitstralen. Deze betoverende edelstenen, bekend om hun buitengewone kleuren en kenmerkende eigenschappen, hebben de kracht om jouw accessoires te vervullen met gratie, levendigheid en diepgaande betekenis.

Geschichte lesen

Geboortemaand Vlinderketting: Waarom je het overal zou moeten dragen

Net als geboortestenen en geboortebloemen is elke geboortemaand geassocieerd met een specifieke vlindersoort, die de kwaliteiten en kenmerken symboliseert van individuen die tijdens die periode zijn geboren.

Geschichte lesen

Wat zijn lab-gekweekte diamanten? Diamanten van MYKA

Lab-gegroeide diamanten zijn naar voren gekomen als een levensvatbaar alternatief voor natuurlijke diamanten, en bieden consumenten een ethische en duurzame keuze zonder concessies te doen aan kwaliteit of schoonheid.

Geschichte lesen

MATERIAALGIDS

Het kopen van sieraden is altijd een ervaring: de meesten van ons vinden het leuk om een ​​moment te vieren met een nieuwe ketting of armband, of om op de hoogte te blijven van de nieuwste modetrends. Maar als het gaat om het kopen van een sieradengeschenk, kan de hele ervaring een beetje verwarrend zijn. Afgezien van het uiterlijk zijn er veel vragen die opkomen bij het kiezen van het perfecte sieradengeschenk: Wat is het verschil tussen Premium Silver en Sterling Silver? Welk type goud past binnen mijn budget? En welke diamant maakt de meest ethische keuze?

Geschichte lesen

GIDS VOOR SIERADENVERZORGING

We houden allemaal van onze sieraden en willen dat ze jarenlang meegaan. Simpel gezegd is de sleutel tot tijdloze sieraden een juiste onderhoud en zorg: Onze sieraden vertegenwoordigen onze meest intieme en dierbare accessoires en moeten regelmatig worden verzorgd om ervoor te zorgen dat ze generaties lang meegaan. Regelmatig reinigen van uw sieraden is een must, maar om dit te kunnen doen, is het belangrijk om de verschillende technieken te kennen voor het reinigen en onderhouden van verschillende metalen en edelstenen.

Verhaal lezen

Duurzaamheid staat centraal in onze waarden bij MYKA.

Vi er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer, resirkulert papir og bærekraftige produksjonsprosesser som sikrer sikkerheten til våre ansatte, samfunn og forbrukere. Als een verantwoordelijk lid van de wereldwijde sieradenmarkt streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en duurzame consumptiepraktijken te bevorderen.

Verhaal lezen

Over MYKA

Bij MYKA zijn we in essentie een dynamisch en creatief team, vol passie voor design, mode en het vieren van de bijzondere momenten die ons leven vormgeven. We geloven dat iedere persoon een prachtig verhaal met zich meedraagt dat gedeeld moet worden. Ieder mens is uniek en dat komt op verschillende manieren tot uiting. Sinds 2006 ontwerpen we betekenisvolle, unieke en prachtige sieraden die net zo speciaal zijn als de mensen die ze dragen.

Verhaal lezen

5 Eerste Vaderdag-sieraden geschenken voor de nieuwe vader

Eerste Vaderdag is een spannende mijlpaal voor nieuwe vaders, terwijl ze voor het eerst de vreugde en uitdagingen van het ouderschap ervaren. Wat is er beter om deze speciale dag te vieren dan met een sentimenteel sieraad? Om de eerste Vaderdag extra speciaal te maken voor de nieuwe vader in jouw leven, hebben we een lijst samengesteld van vijf beste cadeau-ideeën voor de eerste Vaderdag die zijn hart zullen raken.

Verhaal lezen
MYKA's Lab Diamanten

MYKA's Lab Diamanten

Ontdek de gids voor MYKA's briljante lab diamanten en leer hun voordelen.

Verhaal lezen
Een blik achter de schermen van onze Moederdag Campagne

MIJNNAAMKETTING IS NU MYKA

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze merknaam veranderen naar Myka.com. We hebben enkele jaren van sterke groei doorgemaakt en zijn een internationaal merk geworden met meer dan 8 miljoen klanten wereldwijd. We proberen voortdurend te evalueren om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring kunnen bezorgen. We zijn trots op waar we nu staan en vonden dat het tijd was om ons merk aan te passen. Dit weerspiegelt beter wie we zijn en we kunnen je zo nog beter van dienst zijn.

Verhaal lezen
Een blik achter de schermen van onze Moederdag Campagne

Een blik achter de schermen van onze Moederdag Campagne

Het leven van alle mama’s zag er het afgelopen jaar helemaal anders uit dan normaal. Van werkgevers die per ongeluk je pyjama zien op een Zoom call van het werk tot het toevoegen van thuisschoolleraar aan de takenlijst. Het is een lange weg geweest en de moeders waren er bij elke stap bij, van gekke tot magische momenten. Daarom zeggen we bij MYKA, deze Moederdag, tegen alle mama’s: het is jouw moment om getrakteerd en gevierd te worden.

Verhaal lezen
Gepersonaliseerde Kerstcadeaus Voor Heren

Gepersonaliseerde Kerstcadeaus Voor Heren

Ontdek, nu de feestdagen eraan komen, onze favoriete topkeuzes bij MYKA. Vindt unieke, gepersonaliseerde geschenken en maak van de kerstperiode dit jaar een moment om nooit te vergeten.

Verhaal lezen
Kerstsieraden Voor Mama

Kerstsieraden Voor Mama

Laat dit jaar, meer dan ooit, mama zien hoeveel ze voor je betekent met een gepersonaliseerd geschenk voor de kerstdagen. Laat de vrouw die u na aan het hart ligt zien hoeveel je van haar houdt. Dichtbij of veraf, laat mama weten dat ze in je gedachten is met een sieraad dat de speciale, onbreekbare banden van familie, vrienden en liefde viert. De stijlexperten van MYKA hebben hun favoriete mama kerstcadeaus gekozen die ervoor zullen zorgen dat deze Kerst onvergetelijk wordt.

Verhaal lezen
Fijne Sieraden Cadeaus voor Kerst

Fijne Sieraden Cadeaus voor Kerst

Het is nooit te vroeg om met je kerstinkopen te beginnen, of het nu voor jezelf is of voor een geliefde. Eén ding weten we zeker: fijne gepersonaliseerde sieraden zorgen altijd voor een tijdloos geschenk dat jarenlang gekoesterd zal worden. Ontdek mooie sieraden cadeau-ideeën om haar hart deze feestdagen op te vrolijken.

Verhaal lezen
maak kennis met onze sierlijke naamketting collectie

Maak kennis met onze sierlijke naamketting collectie

Het is een trend waarvan we denken dat je deze net zo leuk zult vinden als wij! Bij MYKA introduceren we nieuwe sieraden aan onze collectie sierlijke naamkettingen, allemaal met verfijnde details. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en elk juweel kan tot in de perfectie worden gepersonaliseerd. Ontdek meer over elke stijl - perfect op zichzelf én fantastisch voor iedereen die van laagjes houdt.

Verhaal lezen
Hoe je sieraden schoonmaken

Hoe je sieraden schoonmaken

Na verloop van tijd kunnen factoren ervoor zorgen dat je sieraden hun glans verliezen als ze niet goed onderhouden worden. In plaats van je juwelen gewoon in je juwelendoos te laten zitten en ze nooit te dragen zijn er veel manieren om je collectie zelf op te poetsen. Ontdek hoe je voor je sieraden kunt zorgen met deze eenvoudige tips voor thuis! Houd je sieraden net zo mooi en glanzend als de dag dat je ze kocht.

Verhaal lezen
De 10 beste gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

De 10 beste gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

Moederdag komt eraan, en dit jaar wil je Mama verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, iets bijzonders voor Mama waarmee je meer zegt dan je met een gewoon cadeau kunt. Dit is een cadeau waar jij een stuk van jezelf instopt, en een prachtige manier om haar te tonen hoe veel je om haar geeft en dat je aan haar denkt. Dit cadeau wordt blijvend gewaardeerd.

Verhaal lezen
De Top 10 Mama Sieraden

De Top 10 Mama Sieraden

Geef Mama een regenboog cadeau, met één van de beste geboortesteen sieraden uit het aanbod van MYKA. Krachtige symbolische edelsteentjes met in het oog springende kleuren maken deze sieraden tot zinvolle cadeaus die haar geboortemaand en haar geliefden vieren. Mama straalt met de natuurlijke schoonheid van haar levendige edelsteen.

Verhaal lezen
Zo draag je kettingen met initiaal

Zo draag je kettingen met initiaal

Sieraden met initialen voegen een persoonlijk accent toe aan elk ensemble. Dit type gepersonaliseerde sieraden is een bron van troost, moed, uiting, en alles daartussenin. Het is zoveel meer dan zomaar een sieraad op maat maken; het is kunst! Een uiting die de gravering overstijgt, en die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Wij zetten even voor je op een rij hoe ook jij je sieraden met initialen best personaliseert en draagt.

Verhaal lezen
Betekenis van de geboortesteen voor januari

Betekenis van de geboortesteen voor januari

Januari staat voor een nieuw begin, een kans om een nieuwe start te maken en het nieuwe jaar aan te pakken. We kunnen geen enkele maand bedenken die de helderste van alle geboortestenen, de granaat, meer verdient. Mensen die in januari zijn geboren hebben de eer om één van de meest levendige en opvallende geboortestenen te hebben om hun geboortemaand te vertegenwoordigen. Ontdek de geschiedenis en de oorsprong van deze prachtige geboortesteen evenals de bijpassende sieraden, want deze maand staat de prachtige granaat in de spotlights.

Verhaal lezen
Gepersonaliseerde kerstcadeau ideeën voor haar

Gepersonaliseerde kerstcadeau ideeën voor haar

Wat maakt gepersonaliseerde sieraden zo veel zinvoller dan eender welk ander cadeau? Ontdek hoe en waarom december met gepersonaliseerde cadeaus voor je geliefden een maand wordt om nooit meer te vergeten.

Verhaal lezen
Waarom gepersonaliseerde sieraden voor Kerst?

Waarom gepersonaliseerde sieraden voor Kerst?

Wat maakt gepersonaliseerde sieraden zo veel zinvoller dan eender welk ander cadeau? Ontdek hoe en waarom december met gepersonaliseerde cadeaus voor je geliefden een maand wordt om nooit meer te vergeten.

Verhaal lezen
Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

Kerstmis komt eraan! Ontdek opvallende ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus voor de man in jouw leven. Bij MYKA vind je unieke opties om hem deze feestdagen cadeau te doen, van sieraden tot accessoires!

Verhaal lezen
Zo draag je een choker ketting met naam

Zo draag je een choker ketting met naam

Even terug in de tijd - onze favoriete sieradentrend uit de jaren 90 is terug van weggeweest. We hebben het over de choker, ofwel HET sieraad van het seizoen. Als je wat inspiratie nodig hebt, volgen hier wat stylingtrucs en tips om het beste uit deze trend te halen.

Verhaal lezen
Wat zijn vermeil vergulde sieraden?

Wat zijn vermeil vergulde sieraden?

Vermeil vergulde sieraden worden al eeuwenlang gemaakt, en ook vandaag groeit hun populariteit in de wereld van het sieraad. Gouden Vermeil biedt een perfect evenwicht tussen kwaliteit en waarde, en indien op de juiste manier onderhouden, blijft het levenslang schitteren. Om te weten te komen of Vermeil vergulde sieraden voor jou zijn beantwoordt het team van MYKA graag al de belangrijkste vragen over gouden Vermeil, voordat je iets koopt!

Verhaal lezen
Kerstcadeaus voor moeder

Kerstcadeaus voor moeder

Zoek je naar unieke Kerstcadeau-ideeën voor Moeder dit jaar? Wij zorgen ervoor. Ontdek onze toppers, die jou weer in de magie van de feestperiode doen geloven, zodat Mama kan genieten van een zinvol Kerstcadeau dat ze nooit meer vergeet.

Verhaal lezen
De betekenis van de geboortesteen november

De betekenis van de geboortesteen november

Wat is de betekenis achter de weelderige edelsteen van november, de topaas? Ontdek de betekenis en geschiedenis achter deze verleidelijke steen. Bij MYKA maakten we ons de verwerking van de krachtige topaas meester, met sieraden die de aandacht trekken. De natuurlijke schoonheid van de levendige topaas doet je schitteren.

Verhaal lezen
Naamketting in verschillende materialen

Naamketting in verschillende materialen

Personalisatie is onze specialiteit, en één van onze favoriete sieraden is de naamketting. Onze uitgebreide collectie naamkettingen bevat vele verschillende materialen, maten en lettertypen, zodat we sieraden kunnen leveren voor verschillende persoonlijkheden en stijlen. Bij MYKA vind je de naamketting die jou doet stralen.

Verhaal lezen
Tips voor Kerstinkopen

De betekenis van de geboortesteen oktober

Het is soms moeilijk om te geloven in de “Magie van de feesten”, als de kerstinkopen frustrerend zijn en al je tijd opslorpen. MYKA stelde een lijst samen met tips om op tijd al je cadeaus onder de boom te krijgen door op een eenvoudige manier al je kerstinkopen af te werken.

Verhaal lezen
De betekenis van de geboortesteen oktober

De betekenis van de geboortesteen oktober

Welke is de geboortesteen oktober? Dit is een steen als geen andere, omdat hij in twee aantrekkelijke kleuren voorkomt: rozenkwarts en opaal. Wie in oktober werd geboren kan zijn/haar verjaardag vieren met twee heel stralende kleuren. Bij MYKA ontdek je sieraden voor jouw geboortemaand, zoals oktober geboortesteen ringen, kettingen en armbanden die altijd en overal een waardevolle aanvulling zijn voor elk juwelenkistje.

Verhaal lezen
Jouw kerstdecor in een nieuw jasje

Vroege kerstinkopen – de voordelen op een rijtje

Het is de mooiste tijd van het jaar. De feestdagen staan voor de deur en het is tijd om je feestmuts op te zetten. Kleed je huiskamer aan (en elke andere kamer in huis) en maak jouw huis het mooiste van de buurt. Profiteer van deze briljante ideeën die iedereen in de stemming brengen. Jouw kerstversieringen worden nóg vrolijker! Aan de slag, versieren maar!

Verhaal lezen
Vroege kerstinkopen – de voordelen op een rijtje

Vroege kerstinkopen – de voordelen op een rijtje

Kerst is de periode bij uitstek voor feestelijk vermaak, reizen en familie-evenementen. Hoe eerder jij klaar bent met je kerstinkopen, hoe meer vrije tijd je zult hebben in december. Stel je een Kerst voor waarbij al je cadeautjes een week voor de grote dag al netjes ingepakt onder de kerstboom liggen. Wie vroeg aan zijn kerstinkopen begint kan deze droom waar maken.

Verhaal lezen
De naamkettingen trend

De naamkettingen trend

De naamkettingen trend wint al enige tijd aan enthousiasme, sinds Carrie Bradshaw haar Carrie ketting droeg in “Sex and the City”. Sinds kort is deze trend een favoriet geworden onder beroemdheden die hun eigen moderne versies van deze klassieke stijl dragen, waardoor de trend hipper en grootser is dan ooit! Kies jouw eigen motiverende, inspirerende sieraad dat authenticiteit en vertrouwen uitstraalt, en draag de naamketting die het best bij jouw stijl past, het ene detail dat jouw dagelijkse outfit nog mist!

Verhaal lezen
De iconische Carrie naamketting

De iconische Carrie naamketting

De Carrie naamketting is een iconisch sieraad, herkenbaar bij veel vrouwen overal ter wereld. Tegenwoord