Onze klanten over MijnNaamKetting

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. De ketting is van echt zilver en laat geen sporen achter na het dragen.
Natasja - Gent, België 2013

De ketting is heel mooi en van goede kwaliteit! Alles is goed verlopen en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
Debora - Lommel, België 2013

Goede site! Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. De bestelling nog sneller binnen als de vooraf opgegeven tijd die er voor stond.
Ralph - Breda, Nederland 2013

Ik heb deze ketting gekocht voor de 1e communie van mijn nichtje en zij was er heel blij mee. Mooi lettertype en heel fijn afgewerkt.
Karen - Lokeren, België 2013

Echt een supermooi kettingkje! Besteld voor moederdag en had hem binnen 3 werk dagen in huis. Ik heb mijn ketting dag en nacht aan, zelfs tijdens het douchen en zwemmen! Echt een TOP SITE!
Laura - Amsterdam, Nederland 2013

Het was een enorme ervaring om op deze website te kopen. Mijn juweel is heel goed geleverd. Ik raad iedereen aan om op deze website te bestellen! Met vriendelijke groeten, een tevreden klant!
Mitch - Brussel, België 2013

We hebben al veel leuke reacties gehad op mijn ketting met de namen van mijn vier dochters. Mijn man zelf was helemaal verrast dat ik dit gevonden had. Ik ben heel tevreden, en voor een volgende aankoop zal ik zeker hier weer even kijken.
Linda - Rotterdam, Nederland 2013

Ik ben echt verslaafd aan deze site. Heb nu twee keer wat gekocht, en dat gaat meer worden! Ook leuk om cadeau te geven, en de prijzen vallen reuze mee. En wat een vlotte service! Ik heb alles binnen een week ontvangen. Ik wens jullie heel veel succes en goed verkoopjaar!
Branca - Goes, Nederland 2013

Goede kwaliteit, snelle verzending. Helemaal tevreden dus!
Yvonne - Alkmaar, Nederland 2013

Mijn juweel samengesteld naar eigen wens, vlot geleverd, mooi product. Zeer tevreden ermee!
Stef - Almere, Nederland 2013

Heb al 2 naamkettingen bij jullie gekocht en ben zeer tevreden! De website is super overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk, en verzending is ook super. In 1 woord: TOP! Een echte aanrader!
Anuschka - Amsterdam, Nederland 2013

Mijn ring was in eerste instantie te klein, maar na wat mailen heb ik kosteloos een nieuwe ring op maat gekregen. De Ring is trouwens super mooi. Ben erg tevreden!!
Leyla - Rotterdam, Nederland 2013

Als ik weer een zilveren juweel zou willen bestellen, zal ik het zeker doen via MijnNaamKetting!
Trijnie - Nijmegen, Nederland 2013

Alles was perfect: van bestelling tot product... alles!
Heather - Amsterdam, Nederland 2013

Een hele goeie ervaring! Snel antwoord als je een bestelling gedaan hebt. Vervolgens een snelle levering. Super!
Martine - Maastricht, Nederland 2013

Mijn kleindochter vond het haar allemooiste verjaardags cadeau, beter zelfs dan haar nieuwe smart phone! De service van uw bedrijf beoordeel ik ook als zeer positief.
Henny - Eindhoven, Nederland 2013


Ga naar pagina 2 / 3 / 4


Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.