COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Retourzendings- en Annuleringsbeleid

Hier bij Mijnnaamketting streven wij ernaar om elk stuk sieraad zo mooi en persoonlijk te maken. Maar als u van mening bent dat uw artikel beschadigd is of een fout heeft, dan kunt u dit direct laten weten en wij zullen er dan alles aan doen om deze situatie te corrigeren. Om contact met ons op te nemen over een retourzending of annulering, stuur ons dan een email.


Retourzendingsbeleid

Nieuwe ongedragen artikelen kunnen binnen 100 dagen na aflevering terug verzonden worden naar Mijnnaamketting.nl. Houd er rekening mee dat omdat al onze gepersonaliseerde artikelen eenmalig persoonlijk gemaakt worden, wij zullen daarom ook retour kosten van 30% in rekening brengen.


Annuleringsbeleid

Zodra uw bestelling is ingediend, beginnen we direct met het productieproces van uw gepersonaliseerde artikelen. Als u uw aankoop wilt annuleren, bedraagt de restocking fee 30% van het totale bedrag van het item.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.

Annuleringen worden verwerkt op de dag dat we uw annuleringsverzoek ontvangen. Je geld wordt teruggestort op de rekening waarmee je je aankopen betaalde. Dit kan tot 7 werkdagen duren vanaf de datum waarop de terugbetaling werd goedgekeurd.

Mijnnaamketting behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit beleid te allen tijde aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.