Retourzendings- en Annuleringsbeleid

In het geval dat u een beschadigd sieraad heeft ontvangen of wanneer er een fout is gemaakt, gelieve ons onmiddellijk op de hoogte te brengen via Email en wij zullen direct een gepaste oplossing geven in de vorm van een vervangend sieraad of een terugbetaling van uw aankoopbedrag.


Retourzendingsbeleid

Klanten mogen nieuwe, ongeopende artikelen gekocht bij MijnNaamKetting retourneren binnen 60 dagen na datum van levering. Let wel dat op alle geretourneerde bestellingen van gepersonaliseerde sieraden er 30% administratiekosten wordt gerekend.


Annuleringsbeleid

Zodra uw bestelling is ingediend, beginnen we direct met het productieproces van uw gepersonaliseerde artikelen. Als u uw aankoop wilt annuleren, bedraagt de restocking fee 30% van het totale bedrag van het item.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.

Annuleringen worden verwerkt op de dag dat we uw annuleringsverzoek ontvangen. Het kan tot 6 weken duren voordat de terugbetaling terugkeert naar het account dat u gebruikt om uw artikelen te kopen.

Mijnnaamketting behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit beleid te allen tijde aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice vertegenwoordigers.Copyright © 2010-2017 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.