Retourzendings- en Annuleringsbeleid

In het geval dat u een beschadigd sieraad heeft ontvangen of wanneer er een fout is gemaakt, gelieve ons onmiddellijk op de hoogte te brengen via Email en wij zullen direct een gepaste oplossing geven in de vorm van een vervangend sieraad of een terugbetaling van uw aankoopbedrag.


Retourzendingsbeleid

Klanten mogen nieuwe, ongeopende artikelen gekocht bij MijnNaamKetting retourneren binnen 60 dagen na datum van levering. Let wel dat op alle geretourneerde bestellingen van gepersonaliseerde sieraden er 30% administratiekosten wordt gerekend.


Annuleringsbeleid

Klanten kunnen hun aankoop annuleren. Houdt u er rekening mee dat annuleringen die na 12 uur na de besteldatum zijn gemaakt, onderworpen zijn aan 30% administratiekosten.

MijnNaamKetting behoudt zich het recht om wijzigingen in dit beleid op elk gewenst moment te maken. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zullen gepubliceerd worden op deze pagina. Als u vragen heeft over deze of een ander beleid, neem dan contact op met onze Klantenservice.Copyright © 2010-2017 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.