Bij MYKA zijn we in essentie een dynamisch en creatief team, vol passie voor design, mode en het vieren van de bijzondere momenten die ons leven vormgeven.

We geloven dat iedere persoon een prachtig verhaal met zich meedraagt dat gedeeld moet worden. Ieder mens is uniek en dat komt op verschillende manieren tot uiting. Sinds 2006 ontwerpen we betekenisvolle, unieke en prachtige sieraden die net zo speciaal zijn als de mensen die ze dragen.

Vier de hoogtepunten van het leven met MYKA.
Ambachtelijke KwaliteitWe zijn ontzettend trots dat onze sieraden in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd door een fantastisch team van experts. Deze hoogstaande vakmanschap geeft ons de ultieme creatieve vrijheid om unieke stukken te creëren. Elk stuk dat we vervaardigen is zorgvuldig met de hand gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede metalen. Onze kostbare en halfedelstenen worden ethisch verantwoord en duurzaam verkregen, en al onze diamanten worden in het laboratorium gekweekt om uitbuitende en milieuschadelijke mijnpraktijken te vermijden.
Voor Iedereen, Voor Elke GelegenheidMYKA-sieraden zijn ontworpen om gepersonaliseerd te worden. We willen dat je onze ontwerpen 100% eigen maakt. Of het nu gaat om een naamketting om jezelf uit te drukken of een cadeau voor een ouder gegraveerd met de namen van hun kinderen, we bieden iets bijzonders voor iedereen. Het concept van 'Betekenisvol' is geen voorbijgaande trend - het doorstaat de tand des tijds. Onze sieraden zijn veelzijdig, tijdloos en gemaakt om lang mee te gaan. Met toewijding aan eerlijke prijzen is onze missie om prachtige, unieke sieraden toegankelijk te maken voor iedereen.
Waar het allemaal begon MYKA is opgericht in 2006 om speciale momenten te vereeuwigen in gepersonaliseerde en unieke sieraden. Hoewel we begonnen zijn als een klein team, hebben geloof in het bedrijf en vastberadenheid ons gevormd tot wat je vandaag de dag ziet. Een internationaal erkend sieradenmerk met meer dan 7 miljoen tevreden klanten. Een team van meer dan 600 mensen, waarvan we met trots kunnen zeggen dat 67% van ons vrouw is en we daarnaast bestaan uit mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Een sociale gemeenschap van meer dan 7 miljoen volgers en abonnees.
Gemeenschap Onze klanten vormen de drijvende kracht achter alles wat we doen. Jullie verhalen inspireren ons en jullie passie raakt ons diep. Het vieren van jullie speciale momenten en het creëren van een gevoel van gemeenschap heeft bij ons de hoogste prioriteit. Word onderdeel van onze community door ons te volgen op sociale media, ons te taggen in jouw foto's of je in te schrijven voor onze nieuwsbrieven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen, opmerkingen of zorgen.