COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Over ons

ONZE MISSIE

De belangrijke momenten in het leven vieren met betekenisvolle sieraden, dat is de ware roeping van Mijn Naam Ketting.

Elk van onze met de hand vervaardigde sieraden wordt speciaal voor jou gemaakt. Met precies de juiste designs, metaalsoorten en geboortestenen, zodat jouw herinneringen vervat zitten in prachtige, gepersonaliseerde sieraden die zeggen wat woorden niet kunnen.

Het is een voorrecht om deel te mogen zijn van jouw levensreis en om te weten dat jij plezier beleeft aan ons werk.
Precies daarom zijn wij dol op wat we doen.

ONZE MISSIE1 ONZE MISSIE2 ONZE MISSIE3 ONZE MISSIE4

WAAROM ZIJN WIJ ANDERS

Er staat geen limiet op het aantal herinneringen dat je kunt vereeuwigen met Mijn Naam Ketting.

Sinds 2007 hebben we de herinneringen van meer dan 5 miljoen klanten vastgelegd, en betekenisvolle sieraden geleverd in meer dan 50 landen. Dankzij onze betaalbare prijzen en gratis verzending, evenals mooie verpakkingsopties en ongeëvenaarde klantendienst kunnen we contact leggen met mensen van over heel de wereld, uit alle lagen van de bevolking. Met een aanbod van duizenden producten in verschillende metaaluitvoeringen en meerdere mogelijkheden tot personalisatie, blijven onze op maat gemaakte producten harten beroeren en degenen die ze koesteren blij maken.

Custmers
Custmers
Meer dan 5 miljoen klanten
Countries
Countries
Meer dan 50 landen
Truck
Truck
Wereldwijd gratis verzending
pen
pen
Eindeloze mogelijkheden tot personalisatie

HOE WERKT HET

Neem een kijkje achter de schermen, waar de magie begint.
Jouw sieraad legt een lange weg af voor het bij jou wordt bezorgd!

Elke maand worden nieuwe designs gecreëerd om aan jouw smaak en cadeau-gelegenheden te voldoen. Jou sieraad is net zo uniek als jijzelf bent. Alle graveringen en andere personalisaties worden met de hand gedaan en elk steentje wordt zorgvuldig uitgekozen en nagekeken op schittering en helderheid. Elk juweel is de houder van een bijzondere herinnering die telkens weer een glimlach op jouw gezicht tovert. Om het geheel af te werken wordt je sieraad gepolijst tot het helemaal perfect is, en liefdevol met de hand verpakt, klaar om er levenslang van te genieten.

HOE WERKT HET1 HOE WERKT HET2 HOE WERKT HET3 HOE WERKT HET4

Voor antwoorden op onze meest gestelde vragen kijk je best even op onze FAQ.
Voor beoordelingen door een aantal top-bloggers in de mode-industrie, klik hier.
Voor aanvullende vragen, opmerkingen, complimenten of bezwaren staat onze ongeëvenaarde klantendienst steeds voor je klaar.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.