Onze klanten over MijnNaamKetting... - Pagina 4

Ik ben heel tevreden over jullie service- en verzendingsmethode!! Heel klantvriendelijk!
Lore – Herentals, België 2014
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! De kwaliteit is goed, de levering was zelfs al binnen een week terwijl er 14 dagen stond! Al met al dus goede ervaring met deze webshop.
Stacey - Vroomshoop, Nederland 2014
Aankoop was een briesje. Fantastisch dat ik kon bekijken hoe mijn ketting eruit zou zien voorafgaand aan de aankoop. Zeer tevreden klant!
S.C. - Amsterdam, Nederland 2014
Uitstekende ervaring! Ik bestelde per ongeluk de verkeerde ketting lengte en jullie boden aan om kosteloos de ketting te vervangen voor de juiste lengte..Communicatie, product en verzending, maar ook uw retourvoorwaarden zijn geweldig.Keep up the good work!
R.W. - Rotterdam, Nederland 2014
Hallo, gewoon een e-mail om te zeggen dat ik mijn naam ketting absolutely LOVE! De verzending was snel en het ziet er zo kostbaar uit! Ik kom zeker terug om meer te bestellen! Bedankt!
E.M - Hengelo, Nederland 2014
Ik kreeg mijn mooie Dubbel Dik Zilveren Carrie Ketting vandaag en ik ben er erg blij mee! Uw website maakt het zo gemakkelijk te bestellen en het was een goede ervaring van start tot end. De kwaliteit van de ketting is uitstekend en ik zou uw site, zonder aarzeling, aanbevelen en ik zou zeker weer bij u kopen.
B.J. – Gent , België 2014
Ik kocht een kleine "Carrie" stijl ketting voor mijn dochter’s 11e verjaardag. Ze is er erg blij mee en het staat d’r geweldig. De kwaliteit van de ketting is tevens top. Ik zal jullie site en producten zeker aanbevelen. Algemeen: een geweldige ervaring!
J.K. - Bussum, Nederland 2014
Ik ben erg onder de indruk van uw klantenservice. Ik had een speciaal verzoek voor een dubbele naam ingediend bij uw afdeling klantenservice. Die reageerde onmiddellijk en zorgzaam en toonde persoonlijke aandacht voor mijn vragen. Ze gaf me het vertrouwen dat mijn aankoop juist was
R.D. - Leeuwarden, Nederland 2014
Mijn kleindochter is dol op haar halsketting. Draagt het de hele tijd. Haar vrienden hebben ook gevraagd waar ze het vandaan heeft. U hoort nog van hen
R.F. - Houten, Nederland 2014
Ik kon een ongebruikelijke spelling van de bijnaam van mijn dochter krijgen, aangezien deze kettingen zijn gemaakt op bestelling. Daar ben ik erg content mee.
J.K. - Velsen, Nederland 2014
Ik heb deze naam armband gekocht voor twee meisjes, van 7 en 8, en beiden vonden het helemaal geweldig. De armband is van goede kwaliteit en de kado doos is hartstikke leuk. De levering was sneller dan verwacht. Ik zou niet aarzelen hier opnieuw te bestellen.
J.M - Antwerpen, België 2014
Hoi, ik wilde alleen maar zeggen: ‘dank u wel voor de ketting’. Ik heb hem vandaag ontvangen en ik ben er verliefd op! Ik kan niet wachten hem morgen naar het werk te dragen! Ik was een beetje sceptisch over het materiaal, maar het is prachtig! Gelieve dit in uw getuigenissen te plaatsen, ik ga jullie ook zeker aanbevelen. En ... natuurlijk als ik besluit dat ik er meer wil, dan zal ik zeker hier terug komen! Dank je wel! :)
D.I. - Oosterhout, Nederland 2014
Terug naar pagina 1 / 2 / 3Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.