COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Hoe je sieraden schoonmaken

Hoe je sieraden schoonmaken
Na verloop van tijd kunnen factoren ervoor zorgen dat je sieraden hun glans verliezen als ze niet goed onderhouden worden. In plaats van je juwelen gewoon in je juwelendoos te laten zitten en ze nooit te dragen zijn er veel manieren om je collectie zelf op te poetsen. Ontdek hoe je voor je sieraden kunt zorgen met deze eenvoudige tips voor thuis! Houd je sieraden net zo mooi en glanzend als de dag dat je ze kocht.


Geschatte tijd : 5 minuten

Dit heb je nodig::
Een kom
Een tandenborstel
Een zeep
Een microvezeldoek

hoe je sieraden schoonmaken voorbereidingen

Stap 1: Voorbereidingen


Leg de benodigde instrumenten vooraf klaar:
Wat je zal nodig hebben: Een kom, een zachte tandenborstel, een milde, zeepvrije zeep, een pluisvrije, zachte microvezeldoek
Zeepwater

Stap 2 : Zeepwater


  • Wrijf elk sieraad tussen uw zachte doek om de natuurlijke glans te herstellen.
  • Meng vervolgens een paar druppels van de milde, zeepvrije zeep met warm water in een kom.
Soak and Brush

Stap 3 : Weken en Borstelen


Week uw sieraden één voor één, dompel vervolgens een zachte tandenborstel in het watermengsel en schrob je sieraden voorzichtig. Dit zal helpen om elk stuk grondig te reinigen.
Spoelen en Drogen

Stap 4: Spoelen en Drogen


Spoel voorzichtig elk sieraad. Droog, na het spoelen, de sieraden voorzichtig af door zachtjes met je doek te kloppen.

Ring Verzorging

Het wordt aanbevolen om voor je ringen de bovenstaande stappen te volgen, hoewel je deze een nacht in de zeepwaterkom kan laten weken voordat je gaat schrobben met je zachte tandenborstel. Om je ringen extra glanzend te houden raden we je aan om deze elke paar weken te reinigen.

Van ’s Morgens tot ’s nachts

Het is heel belangrijk om van ’s morgens tot ’s avonds goed voor je juwelen te zorgen. Vergeet niet:

  1. Sieraden moeten het laatste zijn dat je aantrekt na je ochtendroutine. Breng eerst make-up, parfum en deodorant aan, zodat deze je juwelen niet aantasten. Doe ook eerst je kleding aan zodat ze niet aan je sieraden blijven haken.
  2. Stel je sieraden niet bloot aan direct zonlicht als je eenmaal het huis bent uitgegaan! Net zoals de zonnestralen onze huid kunnen beschadigen kunnen ze ook onze juwelen beschadigen, vooral je edelstenen!
  3. Draag je juwelen niet tijdens het zwemmen aangezien ze aangetast kunnen worden door zout water en chloor

Tally Moran
GESCHREVEN DOOR

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.