Samen zijn we sterk: Bestellingen worden verwerkt zoals voorheen Lees meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Verzorg je sieraden

Om je sieraden langer mooi te houden, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt! Goede behandeling van je sieraden, maakt dat ze langer mee gaan en mooi en glanzend blijven. Daarom is het belangrijk dat je de volgende Verzorg Instructies leest.

Basis Thuis Verzorg Instructies:

Er zijn verscheidene maatregelen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je langer van je sieraad kunt genieten. Voorkom bijvoorbeeld aanraking met chemicaliën. Sommige allerdaagse chemicaliën kunnen goud of zilver aantasten. Schoonmaak producten kunnen de glans van uw sieraad bijvoorbeeld verminderen.

Schoonmaken van Goud en Zilver sieraden:

Goed Zilver verkleurt met de jaren. Daarom is het belangrijk dat je nu al goed voor je Zilver zorgt. Wij raden je aan vingerafdrukken en ander natuurlijke en onzichtbare vlekken van je Zilver te verwijderen door het regelmatig schoon te maken met een schoonmaak doekje. Dit kan je doen door een klein beetje milde zeep, gemengd met een half kopje warm water, te nemen en Uw sieraad hier 2-3 minuten in te laten weken. Dan afspoelen en goed afdrogen.

Als Zilver verkleurt, kan je het schoonmaken met een Zilver ‘polisher’. Het is aan te raden een goed merk aan te schaffen. Goedkope merken kunnen je sieraad beschadigen. Je kan op zoek gaan naar bijvoorbeeld: ‘Twinkle Silver Cream’ (heel mild), ‘Wright's Silver Cream’ en crèmes van ‘the Hagerty company’. Je kan deze producten vinden bij je juwelier, supermarkt of op het Internet.

Het is aan te raden voor het douchen, en/of insmeren met bodylotion je sieraden af te nemen. Vermeid ook haarspray en parfum. Neem ook je sieraad af wanneer je gaat douchen of slapen om breken van de ketting te voorkomen.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.