Verzorg je sieraden

Om je sieraden langer mooi te houden, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt! Goede behandeling van je sieraden, maakt dat ze langer mee gaan en mooi en glanzend blijven. Daarom is het belangrijk dat je de volgende Verzorg Instructies leest.

Basis Thuis Verzorg Instructies:

Er zijn verscheidene maatregelen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je langer van je sieraad kunt genieten. Voorkom bijvoorbeeld aanraking met chemicaliën. Sommige allerdaagse chemicaliën kunnen goud of zilver aantasten. Schoonmaak producten kunnen de glans van uw sierrad bijvoorbeeld verminderen.

Schoonmaken van Goud en Zilver sieraden:

Goed Zilver verkleurt met de jaren. Daarom is het belangrijk dat je nu al goed voor je Zilver zorgt. Wij raden je aan vingerafdrukken en ander natuurlijke en onzichtbare vlekken van je Zilver te verwijderen door het regelmatig schoon te maken met een schoonmaak doekje. Dit kan je doen door een klein beetje milde zeep, gemengd met een half kopje warm water, te nemen en Uw sieraad hier 2-3 minuten in te laten weken. Dan afspoelen en goed afdrogen.

Als Zilver verkleurt, kan je het schoonmaken met een Zilver ‘polisher’. Het is aan te raden een goed merk aan te schaffen. Goedkope merken kunnen je sieraad beschadigen. Je kan op zoek gaan naar bijvoorbeeld: ‘Twinkle Silver Cream’ (heel mild), ‘Wright's Silver Cream’ en crèmes van ‘the Hagerty company’. Je kan deze producten vinden bij je juwelier, supermarkt of op het Internet.

Het is aan te raden voor het douchen, en/of insmeren met bodylotion je sieraden af te nemen. Vermeid ook haarspray en parfum. Neem ook je sieraad af wanneer je gaat douchen of slapen om breken van de ketting te voorkomen.
Copyright © 2010-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.