COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Waarom gepersonaliseerde sieraden voor Kerst?

Waarom gepersonaliseerde sieraden voor Kerst?
Wat maakt gepersonaliseerde sieraden zo veel zinvoller dan eender welk ander cadeau? Ontdek hoe en waarom december met gepersonaliseerde cadeaus voor je geliefden een maand wordt om nooit meer te vergeten.

HOU HET PERSOONLIJK

Een gepersonaliseerd cadeau kan gezien worden als symbool van liefde, waardering of bewondering. Als je een cadeau geeft dat zo bijzonder is als een gepersonaliseerd sieraad, gaat het sentiment omhoog. Een zinvol cadeau dat je met je hart geeft is niet eenvoudig te vinden, en daarom wordt een gepersonaliseerd cadeau in plaats van een voorspelbaar geschenk gekoesterd en nooit vergeten. De moeite en tijd die je aan het cadeau hebt besteed spreken voor zich en zorgen dat de drager zich heel bijzonder voelt. Het sieraad wordt daarom door de ontvanger op prijs gesteld telkens wanneer het wordt gedragen.

VERTEL JOUW VERHAAL

Gepersonaliseerd - een bron van troost, moed, uitdrukking en alles daartussen. Een gepersonaliseerd sieraad verenigt individualiteit en ontwerp, en vertelt het verhaal van een persoon en zijn/haar persoonlijkheid. Men kan er het eigen verhaal in stoppen, en het straalt de persoonlijkheid van de drager uit. Elk gepersonaliseerd sieraad brengt een unieke persoonlijkheid tot leven en wordt met veel trots gedragen. Elk gepersonaliseerd sieraad vertelt het unieke verhaal dat iedereen heeft, en geeft je een manier om het jouwe te vertellen en de mooiste momenten van het leven vast te leggen.

GRAVEER WAT JE ZEGGEN WILT

Vier met een eeuwigdurend geschenk de liefde en herinneringen tussen familie en vrienden. Met een prachtig sieraad breng je een bericht over dat langer meegaat dan om het even welke kaart. Deel deze Kerst je gelukkigste momenten met je geliefden met behulp van gegraveerde sieraden. Gelukkige momenten met vrienden en familie zijn de kleine dingen in het leven die bepalen wie we zijn en die onze persoonlijkheid vormen. Onze collectie gegraveerde sieraden, waaronder gegraveerde kettingen, viert de kleine dingen door middel van delicate, bijzondere sieraden die onze herinneringen met vrienden en familie vertegenwoordigen, en die krachtige berichten overbrengen die de band tussen ons en onze familie en vrienden symboliseren.

WEES JEZELF

Je wint altijd als je liefde geeft; liefde is immers het grootste geschenk van allemaal, dat de unieke band tussen individuen weerspiegelt. Naamkettingen verenigen familie en vrienden met persoonlijke liefdessymbolen op unieke gepersonaliseerde sieraden. Onze collectie naamkettingen staat helemaal in het teken van de liefde. Een naamketting kan worden gepersonaliseerd met iemands naam of bijnaam, de naam of het sterrenbeeld van een geliefde, of zelfs een woord dat voor hen een bijzondere betekenis heeft. Met dit geschenk krijgt jouw creativiteit de vrije loop om het te personaliseren voor jouw geliefde.

ZEG HET VAN A TOT Z

Een initialensieraad is een geweldig cadeau voor de feestweken. Initialensieraden zijn momenteel erg trendy, en een initialenketting is ideaal als accessoire voor je dagelijkse garderobe. Elke dag wordt beter met een initialenketting. Met dit sieraad draag jij trots de eerste letter van je voor- of achternaam, of zelfs van de naam van een geliefde. Onze collectie initialensieraden zit boordevol mogelijkheden voor cadeaus die nog jaren zullen worden gekoesterd.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.