COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Bepaal jouw ideale kettinglengte

necklace chain length guide - choose the right size

 

Halsketting - Hoe lang moet mijn ketting zijn?

Nu dat u een unieke en gepersonaliseerde sieraad heeft gekozen, is het zeker belangrijk dat het perfect past. Of uw item een ketting, ring of armband is, onze nuttige en behulpzame artikelen kunnen u gemakkelijk begeleiden om de juiste maat te kiezen.

De ketting lengte die u selecteert zal bepalen hoe de ketting om uw nek zal hangen, tussen uw sleutelbeenderen of hoog of laag op de borst. Het is dus belangrijk dat u de juiste maat kiest.

Neem een touwtje en meet de gewenste kettinglengte.

Houd er rekening mee dat de lengte van uw ketting exclusief de maat van de hanger is. De grootte van de hanger hangt af van de stijl en het aantal letters dat u kiest. De gemiddelde maat van de hanger is 2-5cm, dus de totale lengte van uw ketting bestaat uit de hanger en de door u gekozen kettinglengte.

Bijvoorbeeld, als u een ketting kiest van 40cm, dan wordt de totale lengte van uw ketting tussen de 42cm en 45cm, afhankelijk van de stijl en het aantal letters
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.