Valentijn Kado Tips om aan jouw liefje te geven!

Een Valentijnsdag kado is een van de meest persoonlijke kado’s maar voor het perfectekado hoef je niet al je geld kwijt te zijn. MijnNaamKetting helpt je met het juiste kado voor jouw Valentijn zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen.

Als je wilt zeggen: “Ik vind je leuk”

Voor koppels die net een paar maanden samen zijn, is het belangrijk om een perfect valentijnskado te vinden met de juiste balans en zonder te overdrijven. Je kunt altijd op “safe” spelen door iets te kiezen uit onze Initialen Sieraden of een prachtige naamketting.

Een kado dat niet gelijk ik-hou-van-jou zegt, maar wel: “ ik vind je leuk en vind jou een speciaal persoon” is de Echt Zilver gegraveerde Harten Hanger.Het is eenvoudig en elegant. Onze Gegraveerde Infinity Hart Ketting is ook een mooi kado om te geven. Andere ideeën zijn bijvoorbeeld onze Zilveren Gegraveerde Sleutel Ketting met Gepersonaliseerde Hanger en onze Initiaal Hart Ketting!

Als je wilt zeggen: “Ik ben gelukkig met je”

Wanneer je romantisch wilt doen, maar je bent nog voorzichtig, dan stellen wij een geweldig aantal items voor van uit onze persoonlijke sieraden collectie! Wij hebben onze populaire Zilveren Love Ketting, en de Koppels Hart Ketting Zilver.

Als je wilt zeggen: “Ik hou van jou”

Als je een kado wilt geven die jouw liefde laat blijken raden wij onze 14k Goud of Liefdes Collectie! Hier vind je de beste Valentijnsdag Kado’s die je ware gevoelens laten blijken.

Persoonlijke sieraden zijn uniek en origineel. Een kado van MijnNaamKetting geeft elk meisje een speciaal gevoel geven. Kies uit een groot aantal geweldige sieraden! Wij zijn er van overtuigd dat je het perfecte valentijnskado vindt!
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.