COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Valentijn Kado Tips om aan jouw liefje te geven!

Een Valentijnsdag kado is een van de meest persoonlijke kado’s maar voor het perfectekado hoef je niet al je geld kwijt te zijn. MijnNaamKetting helpt je met het juiste kado voor jouw Valentijn zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen.

Als je wilt zeggen: “Ik vind je leuk”

Voor koppels die net een paar maanden samen zijn, is het belangrijk om een perfect valentijnskado te vinden met de juiste balans en zonder te overdrijven. Je kunt altijd op “safe” spelen door iets te kiezen uit onze Initialen Sieraden of een prachtige naamketting.

Een kado dat niet gelijk ik-hou-van-jou zegt, maar wel: “ ik vind je leuk en vind jou een speciaal persoon” is de Echt Zilver gegraveerde Harten Hanger.Het is eenvoudig en elegant. Onze Gegraveerde Infinity Hart Ketting is ook een mooi kado om te geven. Andere ideeën zijn bijvoorbeeld onze Zilveren Gegraveerde Sleutel Ketting met Gepersonaliseerde Hanger en onze Initiaal Hart Ketting!

Als je wilt zeggen: “Ik ben gelukkig met je”

Wanneer je romantisch wilt doen, maar je bent nog voorzichtig, dan stellen wij een geweldig aantal items voor van uit onze persoonlijke sieraden collectie! Wij hebben onze populaire Zilveren Love Ketting, en de Koppels Hart Ketting Zilver.

Als je wilt zeggen: “Ik hou van jou”

Als je een kado wilt geven die jouw liefde laat blijken raden wij onze 14k Goud of Liefdes Collectie! Hier vind je de beste Valentijnsdag Kado’s die je ware gevoelens laten blijken.

Persoonlijke sieraden zijn uniek en origineel. Een kado van MijnNaamKetting geeft elk meisje een speciaal gevoel geven. Kies uit een groot aantal geweldige sieraden! Wij zijn er van overtuigd dat je het perfecte valentijnskado vindt!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.