Het Perfecte Kado voor Mama - Persoonlijke Sieraden

Het Perfecte Kado voor Mama
Is er een betere manier om jouw moeder te tonen hoeveel je om haar geeft, dan met gepersonaliseerde sieraden? Onze unieke gepersonaliseerde sieraden zijn het perfecte Moederdag cadeau; ze zal er vele jaren van genieten. Onze collectie voor Moeders zit boordevol geweldige cadeau-ideeën waar jouw moeder dol op is!
Gegraveerde Cirkel Hanger Ketting met blad en persoonlijke kralen

De Linda: Onze ketting met rondjes

De Gegraveerde Cirkel Hanger Ketting met blad en persoonlijke kralen in 18 Goud Verguld, prachtig versierd met één tot vier kralen, is ook wel bekend als de ‘Linda’. Waarom Linda? Omdat dit stuk zo waanzinnig mooi en opvallend is! Elke kraal kan worden aangepast met en woord of naam naar jouw keuze en er is ook een blad bedel en een groene accentsteen. De groene kleur werd gekozen omdat het de kleur is van genezing, hoop, optimisme, vrijheid en balans. Deze Linda is het ultieme Moederdag cadeau!

Klassieke Naamketting in Goudkleur

Naamkettingen

Mama’s houden van onze naamkettingen, en ze bestellen voor iemand waar je van houdt is heel eenvoudig; al wat je hoeft te weten is de naam die je er graag op wilt. De kettinglengte is minder belangrijk, omdat de gemiddelde vrouw een kettinglengte nodig heeft van 40 cm. Als je wilt dat de ketting iets lager hangt, dan kun je kiezen voor 45 cm. Raadpleeg onze kettinglengtetabel voor meer informatie. We hebben ook een geweldig aanbod kettingen die kunnen worden gepersonaliseerd met om het even welk opschrift.

Gegraveerde Kinder Hanger in 925 Zilver

Gegraveerde kettingen

Een gegraveerde ketting is uitstekend als je Mama een ketting wilt geven voor Moederdag. Onze sieraden zijn geweldig omwille van het persoonlijke aspect, het is niet zomaar een sieraad. Ook de zilveren Mama ketting met kinderbedeltjes behoort tot onze favorieten, omdat je de namen van al hun geliefden kunt laten graveren op schattige kinderbedeltjes die je eraan toevoegt. Mama’s houden van sieraden waarmee ze hun gezin in de verf zetten, vooral wanneer het om de kinderen gaat, elk met een persoonlijk accent. Een gegraveerde ketting met hartvormige uitsnijding is eveneens een lieflijk juweeltje dat jouw moeder op prijs zal stellen.

Familie Stamboom Ketting met Geboortestenen in 925 Zilver

Stamboom sieraden

Sinds enige tijd zijn stamboom kettingen bijzonder populair bij moeders over heel de wereld. Deze mooie kettingen zijn gegraveerd met de namen van je familieleden, op een boom die de sterke familiebanden vertegenwoordigt. Als je op zoek ben naar een cadeau voor een Mama met meerdere kinderen, dan brengt dit gegarandeerd tranen van vreugde in haar ogen. Veel van onze stamboom kettingen kunnen ook worden gepersonaliseerd met geboortesteentjes die de geboortemaand van elk kind vertegenwoordigen.

Sterling Zilveren Mamaketting met Geboortesteentjes in een Hartje

Andere soorten gepersonaliseerde sieraden

Zoek je een ander soort sieraad, zoals een initialen ketting, of een prachtige ketting met geboortesteentjes? Mama’s zullen het heerlijk vinden dat je zoveel aandacht hebt geschonken aan deze gepersonaliseerde cadeaus! Je kunt ook kiezen uit ons ruime aanbod kettingen met hartje, met of zonder geboortesteentjes en verkrijgbaar in zilveren, vergulde of zelfs gouden uitvoering! Ben je dol op diamanten? Dan kun je er misschien eentje toevoegen om het cadeau super-speciaal te maken.

Naam ring met één steen

Ringen met naam

Nog een unieke optie is een personalized ring voor jouw Mama. Een ring is een klassiek cadeau, eenvoudig en toch heel bijzonder. Als je de ringmaat van je vrouw of moeder kent, kun je nog lang genieten van de herinnering aan het moment waarop ze dit uitzonderlijke cadeau aan haar vinger schoof, en heel haar gezicht oplichtte. De maatring aanpassen is gratis, dus als je het niet helemaal juist had, dan lossen wij dat voor je op.

Meervoudige Infinity Armband in Goudverguld Zilver

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Al onze sieraden worden 100% op maat gemaakt, en vormen dus een perfect persoonlijk cadeau voor moeders en grootmoeders. Neem zeker een kijkje in onze collectie voor Moeders en ontdek nog andere sieraden om Mama blij mee te maken! Vergeet niet om op tijd te bestellen zodat je cadeau op tijd wordt bezorgd voor Moederdag. We bieden steeds gratis en beveiligde verzending; maak het daarom dit jaar persoonlijk, met een cadeau van MijnNaamKetting! Vrolijke Moederdag!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.

Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.