Het Perfecte Kado voor Mama - Persoonlijke Sieraden

Het Perfecte Kado voor Mama - Persoonlijke Sieraden Door Emma Visser

Bestaat er een betere manier om je mama te tonen dat je van haar houdt dan met een Persoonlijk Juweel? Op maat gemaakte sieraden zijn het perfecte kado voor Moederdag, een kado dat jarenlang gekoesterd wordt. Onze Collectie voor Moederdag zit barstensvol goede ideeën die jouw moeder zeker zullen verassen!

Onze naamkettingen zijn al een grote hit bij jonge en hippe moeders. U kunt gemakkelijk nagaan welke kettinglengte het beste bij jouw mama past. De gemiddelde vrouwenlengte is 45cm. 40cm hangt op het sleutelbeen en 50 cm net boven de borst.

We hebben een groot en verscheiden aanbod in naamkettingen die gepersonaliseerd kunnen worden met een gravering naar jouw keuze. Een gegraveerde ketting is het perfecte cadeau voor moeders of vrouwen die graag pronken met hun kinderen of kleinkinderen. Onze juwelen zijn niet zomaar juwelen, het zijn gepersonaliseerde items.

Een van onze meest populaire items is de 14K Disc Naam Ketting, waarin de namen van moeders geliefden gegraveerd kunnen worden. Ook deze Meisjes/Jongens Ketting of Armband met Bedels liggen goed in de smaak bij moeders. Wil je wat meer liefde toevoegen? Dan hebben we een ketting met hart, of onze zeer populaire en prachtige Sterling Zilveren Hart Hanger.

Ben je op zoek naar een andere richting, zoals een Ketting met jouw Initialen, of onze prachtige Levenscirkelhanger met Geboortestenen? Mama zal dit persoonlijk gebaar zeker naar waarde schatten! Je kan ook kiezen uit onze gevarieerd aanbod aan Hart Kettingen, te verkrijgen in zilver, verguld en zelfs goud!!

Een unieke optie is om mama een Persoonlijke Ring te geven. Een ring is een klassiek geschenk, eenvoudig maar erg bijzonder. Als je de grootte van de ring weet van uw vrouw of moeder, zal je het moment koesteren wanneer je haar gezicht ziet en ze dit bijzondere kado aandoet. Veranderingen in de afmetingen van de ring zijn gratis, dus geen nood als je er een maatje naast zit.

Wanneer mama twee of drie kinderen heeft, kan je creatief aan de slag met de Monogram Ring. Wanneer je twee kinderen hebt, kunnen de linker- en rechterinitialen dienen als de eerste letter van je kinderen. De middelste letter is dan de eerste letter van jullie familienaam. Heb je drie kinderen, dan kunnen de drie letters dienen als de drie eerste letters van jullie kinderen. Wanneer je twijfelt aan de exacte afmeting van de ringvinger van je vrouw of mama, dan kan je een kijkje nemen op onze online gids met instructies over de ringmaat.

Een gloednieuw item bij Mijnnaamketting is de Persoonlijke Hart Ketting met Naam. Deze ketting is verbazingwekkend mooi bij elke outfit, overdag of ‘s avonds. Steeds de ultieme uiting van je liefde.

Onze sieraden zijn 100 procent op maat gemaakt, dus het ideale geschenk voor moeders en grootmoeders! Neem zeker een kijkje op onze Collectie voor Moederdag. Je vindt er zeker iets dat mama geweldig vindt!

Geef moederdag dit jaar een persoonlijke twist met Mijnnaamketting! De persoonijkste manier om je liefde te tonen!Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.