COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Gekleurde gepersonaliseerde Kettingen – De nieuwste Lente trend in mode land!

Door Emma Visser

Het is bijna lente en wat is een betere uitnodiging voor de zin dan een kleurrijke kledingkast en kleurrijke accessoires? Wij bieden een grote collectie Naam sieraden in alle mogelijke kleuren! In onze Kleur Collectie kun je kiezen uit 10 coole en levendige kleuren en verschillende lettertypen, welke jouw gekleurde zomer outfit helemaal af maken. Een van onze meest populaire item uit de Kleur Collectie is onze Carrie stijle naam ketting. De kleur in deze klassieke stijl is een originele manier om je naam ketting te dragen! De nieuwste trend is de gekleurde monogram ketting; een frisse variant op de populaire Zilvveren monogram ketting.


Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.