COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Trendy Naam sieraden!

Door Emma Visser

De afgelopen decennia hebben naam ketting een voor een ware trend gezorgd. De laatste jaren zijn gepersonaliseerde sieraden populairder dan ooit. Een van onze meest populaire item is de Carrie Naam Ketting, gedragen door Carrie Bradshaw in the hit TV serie “Sex and the City”. Maar wist je dat er een hoop opkomende nieuwe trends op sieradengebied zijn? Zoals de in de VS enorm populaire monogram ketting. Ook zijn goudkleurige sieraden de laatste jaren steeds meer te zien in Fashion Land! Onze meest populaire stijlen zijn daarom ook verkrijgbaar in betaalbaar goud verguld zilver. Een ware klassieke- en chique look voor weinig geld! Houd onze Nieuw Binnen categorie in de gaten voor de laatste sieraden trends!


Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.