COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Package_Banner_DT

Jij creëert herinneringen, wij vereeuwigen ze in Sieraden

Onze sieraden zijn gemaakt voor elke cadeau gelegenheid. Van Moederdag tot Kerstmis of als verwennerij, bij Mijn Naamketting vind je het perfecte cadeau voor iedereen. Ons doel is om onvergetelijke momenten te vereeuwigen door gepersonaliseerde juwelen. Elk sieraad is verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige kostbare materialen en edelstenen en is met de hand gemaakt én verpakt met liefde.
Package_img1_DT

Gratis geschenkverpakking

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, worden je gepersonaliseerde sieraden verpakt in onze gratis geschenkdoos of tas, die door onze ontwerpers wordt gekozen, afhankelijk van wat het beste bij uw sieraden past, om met een glimlach rechtstreeks bij je thuis te worden afgeleverd! Onze geschenkverpakkingen en -dozen zijn zorgvuldig gemaakt om jouw sieraden te beschermen, zodat ze net zo mooi en glanzend blijven als de dag dat je ze kocht. We bereiken onze klanten graag op persoonlijk niveau; elk sieraad is met totale liefde omwikkeld.

Premium geschenkverpakking

We gaan graag tot het uiterste als het gaat om het geven van geschenken, het openen van je pakket moet aanvoelen als een cadeau voor jezelf uitpakken. Voor een extra speciale afwerking aan je unieke cadeau voor je geliefde, bieden we een Premium geschenkverpakking. Deze unieke 'out-of-the-box' optie bevat een geschenkdoos (kan verschillende maten hebben op basis van uw sieraden), een cadeauzakje en een wenskaart, waarin u elke speciale boodschap die je wenst kunt personaliseren voor 4,95 EUR. Onze dozen zijn ontworpen om je sieraden in op te bergen voor extra bescherming om jouw stukken veilig en glanzend te houden.
Package_img2_DTCopyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.