Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Monogram Juwelen voor Kerstmis

Monogram Juwelen voor Kerstmis

De feestdagen komen eraan, en sneller dan je denkt, nu er nog maar een paar kalenderblaadjes overblijven tot aan december. Hoog tijd dus om te beginnen denken aan geschenkideeën voor familieleden, vrienden en geliefden. Kerstmis is een belangrijke feestdag, en we trekken graag veel tijd uit om het perfecte geschenk te vinden. Het moet perfect zijn, iets waar de ontvanger zeker blij mee zal zijn, en wat hij of zij zal koesteren.

We brengen met zijn allen vele uren door in shoppingcentra en surfen het hele Internet af, op onze zoektocht naar het perfecte kerstgeschenk. Er is zóveel om uit te kiezen, dat het vaak een hele uitdaging is om net dát geschenk te vinden waar de ontvanger dol op zal zijn. Gepersonaliseerde sieraden zijn altijd een prima keuze als geschenk; niet zómaar een halsketting, armband of ander stuk, maar iets van een heel ander niveau.

Gepersonaliseerde accessoires kun je bovendien cadeau doen aan dames én heren! Het is de ideale manier om je gevoelens te tonen en om een glimlach op het gelaat van de ontvanger te toveren.

Niets geeft zoveel voldoening als de wetenschap dat jouw cadeau gepersonaliseerd is en naar eigen smaak afgewerkt, speciaal voor de ontvanger. En die kan niet anders dan het appreciëren, want er is niemand met precies hetzelfde item. Als je al overweegt welke geschenken je dit feestseizoen zult geven, kies dan voor een monogram ketting, armband of één van de andere mooie monogramgeschenken die MijnNaamKetting voor Kerst aanbiedt!

Het Perfecte Monogram Geschenk Kiezen voor de Feestdagen

Als je het moeilijk vindt om het juiste geschenk te vinden, is een monogram accessoire een perfecte keuze. Het past overal bij, van het ultieme zwarte jurkje tot meer zakelijke kledij, maar net zo goed bij vrijetijdskleding, terwijl je boodschappen doet.

Een zilveren of gouden monogram ketting doet het uitstekend bij een T-shirt of gekleed overhemd. Voor de modebewuste man zijn er Monogram manchetknopen en kraagpinnen. En er zijn zoveel verschillende ontwerpen om uit te kiezen dat het wel eens moeilijk zou kunnen worden om te beslissen welke je als gepersonaliseerd geschenk wilt geven.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, en zoveel verschillende mooie stijlen om uit te kiezen. Wat dacht je van een trendy monogram leren armband voor je dochter, of een monogram armband voor je favoriete tante? Monogram ringen, kettingen en oorbellen zullen eveneens vast in de smaak vallen, dankzij een combinatie van stijl en gepersonaliseerd ontwerp. Monogrammen zijn er in prachtig sterling zilver, rosé-goud en 18k verguld, en zijn het perfecte accessoire dat overal bij past, en met hun klassieke ontwerp zijn ze bovendien tijdloos.

Neem ruim de tijd om alle opties te overwegen, en het perfecte monogram te vinden voor de person die het geschenk zal ontvangen. En vergeet vooral niet gebruik te maken van onze “Monogram Initialen Gids” zodat je de initialen in de juiste volgorde plaatst! Het hoeven zelfs geen initialen te zijn; als je daar de voorkeur aan geeft kun je net zo goed kiezen voor je favoriete drieletterwoord of een afkorting die uit drie letters bestaat!

Monogrammen zijn uitstekende Sieraden om cadeau te doen voor Kerst. Je toont op een mooie manier dat je echt om iemand geeft. Je laat eveneens zien dat je speciaal voor hem of haar een gepersonaliseerd geschenk uitzocht dat altijd een bijzondere betekenis zal houden. Waar wacht je dus nog op? Koop je monogrammen online voor iedereen op je kerstlijstje!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.