5 Manieren om je Feestversieringen op te frissen

5 Manieren om je Feestversieringen op te frissen

Met de feestdagen in zicht halen veel mensen hun Kerstversiering boven, maar voordat je verstrikt raakt in stoffige dozen en slecht bij elkaar passende vrolijkheid, lees je best even onze 5 tips om je huisversiering op te frissen.
 1. Gepersonaliseerde Kerstdecoratie

  Het is de tijd voor cadeautjes, maar wie zegt dat iedereen niet hoeft te weten waar al die geschenken vandaan komen? Met gepersonaliseerde decoraties voeg jij je eigen bijzondere toets toe aan het Kerstgebeuren. Maak een naamplaatje met je achternaam en een eenvoudig bericht zoals “Gezellige Feestdagen vanwege de familie Jansen” om een warm familiegevoel uit te dragen! Hetzelfde geldt voor de versieringen in je boom, die je makkelijk kun personaliseren met een initiaal of familiemonogram, om het net dat ietsje meer bijzonder te maken.

 2. Ketting met Russische Ring en Ingravering
 3. Doe-Het-Zelf Kerst

  Had je net het stof van je handen gewassen? We gaan je toch vragen om ze terug vuil te maken. Er is geen betere manier om de eenvoudige toer op te gaan om letterlijk je eigen stempel op de kerstversieringen te drukken. Ons favoriete doe-het-zelf project is een eenvoudige kerstboom uit sierpapier die je kunt gebruiken als blikvanger in het midden van de tafel, of als versiering op de schoorsteenmantel. Dit is een uitstekende manier om iets conventioneels in een nieuw jasje te steken, en waarbij je een heleboel restjes glitter, kitschversiersels en lichtjes kwijt kunt bij de creatie van je eigen vintage papieren boompje.

 4. Hou Het Natuurlijk Met Licht

  Net zoals iedereen ben jij natuurlijk dol op de veelkleurige lichtjes die we al gebruiken sinds Edison de gloeilamp uitvond. Dit jaar geven wij de voorkeur aan iets meer eenvoud. Blijf vooral vreugde uitstralen, maar waarom zou je dat dit keer niet doen in neutrale tinten? Accentueer natuurlijk bruin en crème-wit met moderne toetsjes van goud en beige, en creëer zo je eigen kerstparadijs. Voor perfect stemmige belichting gebruiken we ook graag kaarsen, op een veilige manier en op veilige afstand van de kerstboom!

 5. Voor een Geurige Kerst

  Wanneer gasten onze kamer binnenkomen, willen we dat ze zich onmiddellijk ondergedompeld voelen in onze heel eigen Kerstsfeer. De beste manier om dit te bereiken is door op hun reukzin in te werken. En omdat we van een natuurlijke Kerst houden, gebruiken we hiervoor graag met kruidnagels gevulde mandarijntjes. Steek gewoon een paar gaatjes in de buitenschil van het mandarijntje en steek een kruidnageltje in elk gaatje. Gebruik je eigen patroon voor de ligging van de gaatjes, en maak het zo persoonlijk mogelijk, bijvoorbeeld door de kruidnageltjes in de vorm van een monogram te plaatsen. Zet de mandarijntjes op een boekenplank, op de schoorsteenmantel of zelfs bij de voordeur, zodat iedereen die binnenkomt onmiddellijk de geur van Kerst tegemoet loopt.

 6. Geschenken

  Geschenken kunnen net zo goed deel uitmaken van je decor. Hoewel geschenken traditioneel onder de Kerstboom worden gelegd, kun je net zo goed kleine cadeautjes in het decor verweven, die je dan aan al je familieleden of gasten uitdeelt. Gepersonaliseerde Sieraden voor Kerst zijn niet enkel leuke herinneringen aan een gezellig feest, maar eveneens een geweldige manier om elke bijzondere persoon in je leven in de bloemetjes te zetten. Een eenvoudige Infinity Ketting die losjes over een tafel ligt, of een Naam Ketting die uit een kerstkous komt piepen, zijn subtiel maar zorgen voor een dramatische indruk.

  Naamketting

  Als al je gasten vertegenwoordigd zijn onder je boom, kun je de personalisatie zelfs doortrekken naar je geschenkverpakkingen! Met collecties Mama Ringen, Naam Armbanden, en zoveel meer… Geschenken die echt uniek zijn voor elke gast, zoals gepersonaliseerde sieraden, maken dit vast een Kerst om nooit te vergeten!

Het is maar eens per jaar Kerstmis, en elk jaar kunnen we nieuwe manieren vinden om te feesten en feestvreugde uit te delen. We houden vast aan tradities en proberen eveneens een moderne toets en stijl toe te voegen aan het Kerstseizoen.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.