COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Wij beloven jou betrouwbaar winkelen

Free Shipping Service VERZENDING

Lees meer ›

Dit is onze standaard verzending voor alle bestellingen
We offer Express Shipping for a minor extra charge.

Hier vindt u onze volledige Verzend informatie.

Premium Customer Service RETOUR SERVICE
Onze Uitstekende Klanten Service is uniek
in haar retour- en uitwisselservice eveneneens voor onze collectie Gepersonaliseerde Sieraden van Hoge Kwaliteit.
Lees meer ›

U kunt nieuwe, ongebruikte items terugsturen binnen 100 dagen. Terugstorting is exclusief verzendkosten. Vanwege het personaliseren van onze items rekenen wij 30% administratiekosten voor teruggekomen items.

Neem contact met ons op over onze retourvoorwaarden.

VEILIG BETALEN
U kunt uw online bestelling op verschillende
veilige manieren betalen.

Lees meer ›

Ons betaal systeem heeft 128 bit encrypties en beveiligde servers.
MijnNaamKetting accepteert creditcards, betalingen gedaan via PayPal, bankoverschrijving en iDeal.
Jouw credit card gegevens worden niet verwerkt of opgeslagen door onze servers, en geen enkele informatie wordt doorgegeven aan derden.

Warranty GARANTIE
Mocht het gebeuren dat u een beschadigd of incorrect item ontvangt of uw item is beschadigd bij normaal gebruik, dan hebben wij een Gegarandeerde Fabrieksgarantie.
Lees meer ›

Mocht het gebeuren dat u een beschadigd of incorrect item ontvangt of uw item is beschadigd bij normaal gebruik, dan zullen wij het item repareren of u kunt een ander item uitkiezen op onze kosten, of wij geven u een volledige terugstorting na het terugontvangen van het item.
Laat het ons weten via Email.

Al onze items hebben een 6 maanden terug garantie .

Garantie Informatie voor Gouden Sieraden

Privacy ALGEMENE VOORWAARDEN
Uw Privacy is van grote waarde voor ons.
Lees meer ›

ij sturen, delen of wisselen uw gegevens niet uit met derden.

Bij aankoop van MijnNaamKetting gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Review OVER ONS
Wij leveren u de hoogste Kwaliteit gepaard met de beste prijzen. Dit samen met Uitstekende klanten service. Wij streven ernaar u de beste service te bieden in een veilige online omgeving.
Lees meer ›

Eerste keer klant bij Mijn Naam Ketting?
Zie hier beoordelingen van onze klanten ,en bekijk waarom wij voor jou de website zijn voor jouw Gepersonaliseerde Sieraden!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.