10 Redenen waarom Mama de beste is

10 Redenen waarom Mama de beste is

Het is bijna Moederdag! Hoog tijd om te beginnen nadenken over hoe we onze Mama’s in de watten gaan leggen. Ze zijn echt geweldig, nietwaar? Ze ruimen voor ons op wanneer we ons ziek voelen, maar gunnen zichzelf nooit een dagje “ziekteverzuim”… Ze lachen altijd om onze grapjes, zelfs de hele slechte (en soms maken we er echt een potje van), en toen we jonger waren zongen ze prachtige versies van de mooiste kinder- en slaapliedjes, terwijl ze ons ervan verzekerden dat er geen monsters onder het bed zaten. Een gepersonaliseerd sieraad is een ideaal geschenk om je Mama te tonen hoeveel je van haar houdt, en hoezeer je haar waardeert.
 1. Mama’s zijn betoverend!

  Elk meisje herinnert zich hoe ze Mama’s hoge hakken paste, ervan dromend om ooit zelf zulke mooie schoenen te hebben! Toen we ouder werden probeerde Mama kleding voor ons te kopen naar de laatste nieuwe trends, en zelfs wanneer we het allemaal toch niet zo mooi vonden wisten we dat het de gedachte was die telde, en hoopten we stiekem dat ze het aankoopbewijs had bewaard! Mama’s proberen er altijd opperbest uit te zien, en we weten wel dat ze ons niet opzettelijk voor schut wil zetten door dingen te kopen die niet meteen bij onze eigen stijl en smaak passen. Bedank haar daarom door iets bijzonders toe te voegen aan haar garderobe, zoals een gepersonaliseerde Mama-ketting om haar favoriete outfits af te maken?

 2. Elke Mama is een Superwoman!

  Terwijl jij druk was met de plannen voor je bruiloft of verjaardagsfeest, deed jouw Mama tegelijkertijd de was, voerde ze telefoongesprekken, ruimde ze het huis op en keek ze naar haar favoriete Tv-programma, terwijl het boodschappenlijstje in haar hoofd voortdurend werd aangevuld met de wekelijkse benodigdheden. Wat je ook nodig had, Mama deed het onmiddellijk, en als het nodig is blijft ze je ook helpen lang nadat je het nest hebt verlaten.

 3. Niemand maakt betere chocoladekoekjes dan een Mama

  Het extra ingrediënt? Dat heet liefde, en koekjes smaken er altijd beter door. Als jij de gelukzak bent die erbij staat, mag je misschien zelfs de pot uitlikken! Nu we het toch over die zoete, ronde stukjes hemelse chocoladelekkernij hebben, kunnen we geen beter cadeau bedenken dan een ketting met rondje om haar te bedanken voor al de goede zorgen die we jaar in jaar uit van haar mogen verwachten.

 4. Als je pijn hebt is Mama er voor jou

  Mama’s staan altijd klaar om verdriet op te vangen, een buil weg te kussen, en kleine snij- en schaafwondjes te verzorgen. Het geeft niet of je 5, 12, 26, of 32 bent, Mama weet wat ze moet doen opdat jij je beter zou voelen.

 5. Mama heeft altijd eten, geeft niet hoe oud je bent

  Als je van de universiteit thuiskomt voor het weekend, f als je langsgaat voor een snel bezoekje, maakt Mama graag je favoriete kostje klaar! Zorg dat je honger hebt, want ze houdt ervan als je zichtbaar van haar kookkunsten geniet.

 6. Mama geeft je gratis opslagruimte

  Je mag van Mama altijd je “rommel” bewaren in haar huis! Kledingstukken, sieraden en andere snuisterijtjes die je niet meeneemt maar waar je toch (nog) geen afstand van kunt doen, die bewaart zij met plezier voor jou! Soms vraagt ze natuurlijk wel eens wanneer jij je rommel komt ophalen! Geef haar daarom een Infinity Ketting, want zij houdt met plezier je kinderkamer klaar voor wanneer jij op bezoek komt!

 7. Mama’s luisteren altijd

  Niemand luistert beter naar jouw klachten dan je Mama! Kreeg je voor je verjaardag een dom geschenk van je vriendje, heb je slechte punten op je schoolrapport, of kreeg je geen opslag op het werk? Zij luistert altijd en vertelt je graag wat je verder best doet.

 8. Bij Mama ruikt de was zó lekker!

  Hoe doet ze het? Dat zullen we nooit weten, maar als jij op de universiteit je vuile kleren niet wil wassen, mag je ze steeds mee naar huis nemen, waar Mama dat met plezier voor je doet. Ze klaagt natuurlijk wel, maar ze vindt het stiekem een prima excuus om jou te zien.

 9. Mama vindt jou steeds de mooiste

  Soms maak jij je wel eens zorgen om je uiterlijk, maar Mama houdt van jou, altijd, precies zoals jij bent. Ze vertelt het je wel als je iets aandoet wat je niet echt staat, of als je nieuwe haarkleur niet echt juist is voor jou.

 10. Mama houdt onvoorwaardelijk van je!

  De beste reden van allemaal!

Er is niemand zoals jouw Mama, zij is de beste – en met alles wat ze voor je gedaan heeft (en blijft doen), verdient ze het om deze Moederdag verwend te worden! Geef haar een mooie, glanzende geboorteketting, of trendy, stapelbare Mama-ringen, en ze zal je attentie zeker op prijs stellen! Wie weet? Misschien levert het je wel een versgebakken portie van je favoriete chocoladekoekjes op!
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.