COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

WAT BETEKENT HET INFINITY TEKEN?

Wat betekent het infinity teken?
Maak je geen zorgen als de fashion-scene de laatste tijd wat aan je voorbij is gegaan en je nog niet van deze glorieuze, nieuwe Infinity-Sieraden-trend hebt geproefd. De trend is de afgelopen jaren helemaal HOT geworden, en lijkt voorlopig nog niet te verdwijnen! Veel mensen dragen graag een Infinity Ketting of een Infinity Armband bij hun dagelijkse kleding. De betekenis ervan is eigenlijk heel aardig – het teken staat symbool voor eeuwigheid, kracht, en eeuwigdurende liefde. Het kan uiteraard voor verschillende mensen een verschillende betekenis hebben. Wat is het dus dat dit symbool zo populair maakt?
Infinity Twee Namen Ketting in 925 Zilver

OORSPRONG VAN HET INFINITY TEKEN

Hoewel het Infinity Teken mystieke wortels heeft in Tibetaanse en Indische culturen, is het toch vooral bekend als een uitdrukking van een oneindige mathematische som. “Infinity” is afgeleid van het Latijnse “infinitas”, wat letterlijk “grenzeloosheid” betekent. Het Infinity-teken zoals we dat heden kennen werd in 1655 ontdekt door de wiskundige John Wallis. Wallis stelde de term vast om een getal aan te duiden dat geen einde heeft, dat oneindig is.

Infinity als een voorstelling van eeuwigdurende liefde en kracht komt ook voor in het Keltische kruis, waarvan de vorm geïnspireerd is op infinity en dat symbool staat voor spirituele liefde. Tenslotte kennen we de Ouroborus uit de antieke Egyptische cultuur, de slang die in zijn eigen staart bijt en zo symbool staat voor de verhouding tussen begin en einde – het ene bestaat niet zonder het andere – in de vorm van een oneindige cirkel.

Infinity Twee Namen Ketting in Goudkleur

INFINITY VANDAAG

Da die Ursprünge des Zeichens im Konzept dessen verwurzelt sind, was als endlos, ewig und daher unzerbrechlich gilt, ist es kein Wunder, dass zahlreiche Organisationen das Infinity-Zeichen adaptiert haben und sich seine Darstellung als eine beständige, unzerstörbare Kraft angeeignet haben. Der neueste Fall ist die Partnerschaft von Reese Witherspoon mit der Mega-Marke Avon zur Gestaltung eines Infinity-Armbands für eine erfolgreiche Spendenaktion für den Entwicklungsfonds der Vereinten Nationen für Frauen. Infinity-Schmuck ist ein Symbol für die Ermächtigung von Frauen und fördert gleichzeitig das Bewusstsein für Gewalt gegen und die Belästigung von Frauen.

Verticale Infinity Naamketting met Geboortestenen in 925 Zilver

INFINITY IN DE MODE

Met zo een krachtige betekenis zijn Infinity Sieraden niet enkel perfect om cadeau te doen, maar eveneens een geweldige aanvulling op je eigen collectie. Voeg er jouw eigen persoonlijke draai aan toe en je hebt een stijlvol en tijdloos stuk dat je voor altijd kunt koesteren als aandenken aan je geliefden en relaties. De populairste van de Infinity Sieraden is de klassieke Infinity Ketting met Naam, die ook nog verder ontwikkeld werd tot een Dubbele Infinity, een Verticale Infinity en zelfs een Infinity Ketting met Hartje.

Dubbele Infinity Ring met Binnen Gravering

INFINITY RINGEN

Een ring staat op zichzelf al symbool voor eeuwige liefde en toewijding, maar in combinatie met het Infinity ontwerp draag je toch weer iets meer dan zomaar een sieraad. Dit is een ring met een verhaal die je voor altijd kunt koesteren. Infinity Ringen kunnen worden ontworpen met een naam voor een persoonlijke stijl of ze kunnen het Dubbele Infinity teken dragen; berucht uit het populaire Revenge Tv-serie, voor een uniek ontwerp met een diepere betekenis.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.