Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Zo draag je kettingen met initiaal

Zo draag je kettingen met initiaal
Sieraden met initialen voegen een persoonlijk accent toe aan elk ensemble. Dit type gepersonaliseerde sieraden is een bron van troost, moed, uiting, en alles daartussenin. Het is zoveel meer dan zomaar een sieraad op maat maken; het is kunst! Een uiting die de gravering overstijgt, en die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Wij zetten even voor je op een rij hoe ook jij je sieraden met initialen best personaliseert en draagt.

KIES JE LETTER

Hoe draag ik sieraden met initialen? Kies eerst de eerste letter van je voor-, midden- of familienaam, afhankelijk van waar jij je het meest mee identificeert! Als je dit type gepersonaliseerde sieraden draagt kun je daar je eigen accenten aan toevoegen, met je letter pronken en je eigen zelf zijn!

KIES HUN LETTER

Als je de personalisatie van je eerste sieraden op een creatievere manier wilt benaderen, personaliseer dan het initiaal van een geliefde: een familielid, je partner of een beste vriend. Het resultaat is een uniek en sentimenteel sieraad dat je dagelijks kunt dragen, en dat altijd een verhaal te vertellen heeft!

LAAGJES OP LAAGJES

De laagjeslook was nog nooit zo makkelijk. Initialen ringen en kettingen zijn ideaal om te stapelen. Draag verschillende ringen verdeeld over je hele hand, of stapel ze opeen aan een vinger om een woord te spellen dat voor jou een bepaalde betekenis heeft. Hetzelfde effect bereik je als je verschillende initialen kettingen bij elkaar draagt om een woord te vormen. Initialen kettingen vormen een geweldige blikvanger in een heel trendy stapel kettingen. Gebruik jouw initialen ketting als centraal sieraad en bouw daarop voort.

HET PERFECTE SIERAAD

Leer hoe je laagjes maakt, want bij MijnNaamKetting hebben we een ruim aanbod aan initialen sieraden die niet mogen ontbreken in jouw collectie. De Gepersonaliseerde vergulde druppelketting met geboortesteen is een mooi en delicaat sieraad dat je bij alle kleding kunt dragen, en dat er geweldig uitziet als onderdeel van een stapel kettingen in laagjes. Je kunt meerdere Initiaal Open Ringen gebruiken om een zinvol woord te vormen, of je kunt jouw initiaal of dat van een geliefde alleen dragen.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.