Zó Draag Je Initialensieraden

Stijlvol! Zó Draag Je Initialensieraden

In een wereld waar veel mensen populaire stijlen dragen die erg op elkaar lijken, maakt een gepersonaliseerd sieraad dat de drager er toch weer heel uniek uitziet. MijnNaamKetting biedt vele unieke stukken, maar initialensieraden blijven populair. Mensen zijn dol op de schoonheid en veelzijdigheid van deze mooie ringen, armbanden en kettingen, en van het feit dat ze vaak een dankbaar gespreksonderwerp zijn. We hopen dat je geniet van onze stijltips over hoe je gepersonaliseerde sieraden met initialen draagt.

Probeer je Eigen Initiaal te Dragen

Initialen zijn favoriet om een sieraad te personaliseren! Je eigen initiaal dragen is een mooie manier om een mijlpaal in je leven te vieren, jezelf aan te moedigen, of om je doelstellingen voor ogen te houden. Een initialenketting met een diamant vormt een klassiek stuk waar je trots op mag zijn.

Draag het Initiaal van je Betere Helft

Eén van de meest sexy manieren om kettingen met letter te dragen? Net zoals Chloe Grace Moretz en Taylor Swift, kun je tonen hoeveel je van je betere helft houdt door zijn/haar initiaal te dragen. Een gepersonaliseerde armband met letter ziet er op zich net zo goed uit als in combinatie met andere armbanden. Draag hem met een andere armband voor een nog diepere betekenis, of kies een model waarin elementen zoals infinity symbolen en/of hartjes verwerkt zijn.

Vier het Gezin met Kinderinitialen

Er is geen betere manier om je geliefden dicht bij je te houden dan door iets te dragen dat je aan hen herinnert telkens je er naar kijkt. Ringen met letters zijn perfect om je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes met je mee te dragen. Makkelijk te dragen als alleenstaand stuk, en leuk om te stapelen, en verkrijgbaar in verschillende stijlen naar jouw eigen unieke smaak. Deze ring is zinvol en heel erg populair, ongeacht of jouw voorkeur uitgaat naar geboortestenen, monogrammen of een combinatie van elementen.

Stapels en Laagjes Gepersonaliseerde Sieraden

Delicate sieraden zien er altijd geweldig uit, maar worden nog stijlvoller wanneer je ze in laagjes draagt. Kies voor stukken in verschillende lengten en zelfs in verschillende kleuren voor een opwindende look.

Welke kettingen met letter zijn jouw favorieten? We lezen het graag in de commentaren!
Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.