Zo draag je kettingen met initiaal

Zo draag je kettingen met initiaal
Sieraden met initialen voegen een persoonlijk accent toe aan elk ensemble. Dit type gepersonaliseerde sieraden is een bron van troost, moed, uiting, en alles daartussenin. Het is zoveel meer dan zomaar een sieraad op maat maken; het is kunst! Een uiting die de gravering overstijgt, en die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Wij zetten even voor je op een rij hoe ook jij je sieraden met initialen best personaliseert en draagt.

KIES JE LETTER

Hoe draag ik sieraden met initialen? Kies eerst de eerste letter van je voor-, midden- of familienaam, afhankelijk van waar jij je het meest mee identificeert! Als je dit type gepersonaliseerde sieraden draagt kun je daar je eigen accenten aan toevoegen, met je letter pronken en je eigen zelf zijn!

KIES HUN LETTER

Als je de personalisatie van je eerste sieraden op een creatievere manier wilt benaderen, personaliseer dan het initiaal van een geliefde: een familielid, je partner of een beste vriend. Het resultaat is een uniek en sentimenteel sieraad dat je dagelijks kunt dragen, en dat altijd een verhaal te vertellen heeft!

LAAGJES OP LAAGJES

De laagjeslook was nog nooit zo makkelijk. Initialen ringen en kettingen zijn ideaal om te stapelen. Draag verschillende ringen verdeeld over je hele hand, of stapel ze opeen aan een vinger om een woord te spellen dat voor jou een bepaalde betekenis heeft. Hetzelfde effect bereik je als je verschillende initialen kettingen bij elkaar draagt om een woord te vormen. Initialen kettingen vormen een geweldige blikvanger in een heel trendy stapel kettingen. Gebruik jouw initialen ketting als centraal sieraad en bouw daarop voort.

HET PERFECTE SIERAAD

Leer hoe je laagjes maakt, want bij MijnNaamKetting hebben we een ruim aanbod aan initialen sieraden die niet mogen ontbreken in jouw collectie. De Gepersonaliseerde vergulde druppelketting met geboortesteen is een mooi en delicaat sieraad dat je bij alle kleding kunt dragen, en dat er geweldig uitziet als onderdeel van een stapel kettingen in laagjes. Je kunt meerdere Initiaal Open Ringen gebruiken om een zinvol woord te vormen, of je kunt jouw initiaal of dat van een geliefde alleen dragen.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.