COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Ketting Collectie

Kettingen zijn al sinds lange tijd een belangrijk onderdeel geweest van juwelen.
Sinds het dragen van juwelen steeds meer populair geworden is, zijn er steeds meer verschillende soorten kettingen gekomen.
Verschillende kettingstijlen zijn tegenwoordig erg modieus. Hier zijn een aantal van deze populaire kettingen!

Box Ketting

De Box Ketting is gemaakt van kleine vierkante aaneensluitingen om een gladde ketting te maken. Ook bekend als de Venetiaanse kettingen, zijn deze kettingen erg bekend doordat ze duurzaam en veelzijdig zijn.

 • Klik Hier Sterling Zilveren
  Box Ketting
 • Klik Hier Goudkleur
  Box Ketting
 • Klik Hier 14k Gouden
  Box Ketting
 • Klik Hier 14k Wit Gouden
  Box Ketting

Kralen Ketting

De Kralen Ketting, ook bekend als de bolletjes ketting, gemaakt van kleine bolletjes aan elkaar met een klein stukje ertussen. De ruimte tussen de kralen varieert tussen een kleine en grote afstand tussen de kralen.

 • Klik Hier Sterling Zilveren
  Kralen Ketting
 • Klik Hier Goudkleur
  Kralen Ketting

Figaro Ketting

De Figaro Ketting is gemaakt van afwisselende cirkelvormige en grote rechthoekige verbindingen, om zo een variërend design te ontwerpen.
Figaro Ketting voor vrouwen is meestal subtieler en fijner dan de Figaro Ketting voor mannen. Hierdoor is het verschil gemakkkelijker te bepalen..

 • Klik Hier Sterling Zilveren
  Figaro Ketting
 • Klik Hier Goudkleur
  Figaro Ketting

Rolo Ketting

De Rolo Ketting is gemaakt van symmetrische schakels.
De ketting is stevig en zeer geschikt om er bedels en hangers aan te hangen. De Rolo Ketting is eenvoudig en simpel met minimale decoratie.

 • Klik Hier Sterling Zilveren
  Rolo Ketting
 • Klik Hier Goudkleur
  Rolo Ketting
 • Klik Hier 14k Gouden
  Rolo Ketting
 •  

Twist Ketting

De Twist Ketting, bestaat uit lange ovalen schakels die samen een gedraaid effect creëren.
et draai-effect van de Twist Ketting zorgt voor een stevige en mooie uitstraling.

 • Klik Hier 14k Geel Gouden
  Twist Ketting
 • Klik Hier 14k Wit Gouden
  Twist KettingCopyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.