Ketting Collectie

Kettingen zijn al sinds lange tijd een belangrijk onderdeel geweest van juwelen. Sinds het dragen van juwelen steeds meer populair geworden is, zijn er steeds meer verschillende soorten kettingen gekomen. Verschillende kettingstijlen zijn tegenwoordig erg modieus. Hier zijn een aantal van deze populaire kettingen!

Box Ketting

De Box Ketting is gemaakt van kleine vierkante aaneensluitingen om een gladde ketting te maken. Ook bekend als de Venetiaanse kettingen, zijn deze kettingen erg bekend doordat ze duurzaam en veelzijdig zijn.

Click Here Click Here

Kralen Ketting

De Kralen Ketting, ook bekend als de bolletjes ketting, gemaakt van kleine bolletjes aan elkaar met een klein stukje ertussen. De ruimte tussen de kralen varieert tussen een kleine en grote afstand tussen de kralen.

Click Here Click Here

Figaro Ketting

De Figaro Ketting is gemaakt van afwisselende cirkelvormige en grote rechthoekige verbindingen, om zo een variërend design te ontwerpen.
Figaro Ketting voor vrouwen is meestal subtieler en fijner dan de Figaro Ketting voor mannen. Hierdoor is het verschil gemakkkelijker te bepalen..

Click Here Click Here

Rolo Ketting

De Rolo Ketting is gemaakt van symmetrische schakels.
De ketting is stevig en zeer geschikt om er bedels en hangers aan te hangen. De Rolo Ketting is eenvoudig en simpel met minimale decoratie.

Click Here Click Here

Twist Ketting

De Twist Ketting, bestaat uit lange ovalen schakels die samen een gedraaid effect creëren.
et draai-effect van de Twist Ketting zorgt voor een stevige en mooie uitstraling.

Click Here Click Here