Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke armbanden zijn net zoals de infinity armbanden de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Allereerst dienen wij Carrie Bradshaw zeer dankbaar te zijn voor het opnieuw in het leven roepen van de naamkettinken. Sinds zij haar welbekende “Carrie” ketting door heel New York droeg, wilde iedereen er één hebben. En de trend stopte hier niet. Na naamkettinken, lieten monogram sieraden zich als een grote modetrend in het straatbeeld zien en daarna volgden de gegraveerde accessoires en de infinity armbanden. Maar weet je wat de laatste trend van nu is? Persoonlijke armbanden!

Hoe Maak Je Je Armband Persoonlijk

Nu je de keuze hebt om je armband persoonlijk te maken, rijst de vraag wat je precies op je armband wilt zetten? Natuurlijk kun je de traditionele route volgen en kiezen voor een armbandje met naam of een monogram, maar wat denk je van iets geheel anders? Je kunt bijvoorbeeld je favoriete inspiratiewoord op je armband laten zetten. Op deze manier kun je telkens als je naar je armband kijkt, aan iets belangrijks in je leven worden herinnerd. Je kunt ook grappige woorden met een monogram op je armband laten zetten, inclusief BOO, BRB en BFF. Heb je een favoriete stad of zelfs een favoriet land? Een sport waar je gek op bent? Zet ze op je armband. En als je voor een bedelarmband kiest, kun je je eigen armband ontwerpen met ieder bedeltje dat iets speciaals voor jou betekent!

Begin Met Stapelen!

Het dragen van meerdere kettingen over elkaar heen is erg populair, maar ook het combineren van meerdere armbanden is een trend van nu! Iedereen combineert verschillende armbanden met elkaar. En ze hoeven niet eens bij elkaar te passen! Hoe meer variatie, hoe spannender het totaalplaatje wordt. (Diversiteit is het kruid van het leven!) Hoe meer armbanden je om je pols hebt, hoe betoverender je wordt. Pronk met jouw bijzondere persoonlijkheid met onze verschillende gegraveerde armbanden. Het is de beste manier om je originaliteit en jouw unieke gevoel voor stijl te laten zien. En je kunt iedere dag weer een andere combinatie maken.

Persoonlijke Armbanden bij MijnNaamKetting

Dus welke persoonlijke armband koop je voor jezelf? Wordt het een armbandje met naam of iets geheel anders? Wist je dat onze armbanden ook unieke cadeaus zijn voor je vrienden? Onze vriendschapsarmbanden zijn de perfecte cadeaus! Koop er één voor iedereen die je kent! Het maakt niet uit naar welke armband je op zoek bent, je vindt ze bij Mijn NaamKetting!!




Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.