Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke Armbanden: De Nieuwe Trend

Persoonlijke armbanden zijn net zoals de infinity armbanden de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Allereerst dienen wij Carrie Bradshaw zeer dankbaar te zijn voor het opnieuw in het leven roepen van de naamkettinken. Sinds zij haar welbekende “Carrie” ketting door heel New York droeg, wilde iedereen er één hebben. En de trend stopte hier niet. Na naamkettinken, lieten monogram sieraden zich als een grote modetrend in het straatbeeld zien en daarna volgden de gegraveerde accessoires en de infinity armbanden. Maar weet je wat de laatste trend van nu is? Persoonlijke armbanden!

Hoe Maak Je Je Armband Persoonlijk

Nu je de keuze hebt om je armband persoonlijk te maken, rijst de vraag wat je precies op je armband wilt zetten? Natuurlijk kun je de traditionele route volgen en kiezen voor een armbandje met naam of een monogram, maar wat denk je van iets geheel anders? Je kunt bijvoorbeeld je favoriete inspiratiewoord op je armband laten zetten. Op deze manier kun je telkens als je naar je armband kijkt, aan iets belangrijks in je leven worden herinnerd. Je kunt ook grappige woorden met een monogram op je armband laten zetten, inclusief BOO, BRB en BFF. Heb je een favoriete stad of zelfs een favoriet land? Een sport waar je gek op bent? Zet ze op je armband. En als je voor een bedelarmband kiest, kun je je eigen armband ontwerpen met ieder bedeltje dat iets speciaals voor jou betekent!

Begin Met Stapelen!

Het dragen van meerdere kettingen over elkaar heen is erg populair, maar ook het combineren van meerdere armbanden is een trend van nu! Iedereen combineert verschillende armbanden met elkaar. En ze hoeven niet eens bij elkaar te passen! Hoe meer variatie, hoe spannender het totaalplaatje wordt. (Diversiteit is het kruid van het leven!) Hoe meer armbanden je om je pols hebt, hoe betoverender je wordt. Pronk met jouw bijzondere persoonlijkheid met onze verschillende gegraveerde armbanden. Het is de beste manier om je originaliteit en jouw unieke gevoel voor stijl te laten zien. En je kunt iedere dag weer een andere combinatie maken.

Persoonlijke Armbanden bij MijnNaamKetting

Dus welke persoonlijke armband koop je voor jezelf? Wordt het een armbandje met naam of iets geheel anders? Wist je dat onze armbanden ook unieke cadeaus zijn voor je vrienden? Onze vriendschapsarmbanden zijn de perfecte cadeaus! Koop er één voor iedereen die je kent! Het maakt niet uit naar welke armband je op zoek bent, je vindt ze bij Mijn NaamKetting!!
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.