Wat Doen Onze Swarovski Geboortestenen

Wat Doen Onze Swarovski Geboortestenen
Door Emma Visser

Eén van de beste manieren om een beetje extra persoonlijkheid toe te voegen aan jouw gepersonaliseerde zilveren naamketting, is door een geboortesteen te kiezen. Deze, geboortestenen bestaan al eeuwen en worden geprezen om hun hoge kwaliteit en hun mooie uitstraling. Ze voegen kleur en glans toe en veranderen een naamketting van iets gewoons naar iets bijzonders. Wij ontvangen dagelijks talrijke bestellingen voor onze mooie gouden of zilveren naamkettingen met geboortesteen, maar ook voor onze gegraveerde sieraden met geboortesteen.

Wij bieden mogelijkheden om jouw ketting te laten graveren, maar de meerderheid van onze klanten wil graag hun geboortesteen aan de ketting toevoegen om kenbaar maken: "Dit ben ik en dit is wie ik ben". Jij hoeft uiteraard niet per se een naamketting met geboortesteen te kiezen. Je kunt ook jouw favoriete kleur uitkiezen of een geboortesteen kiezen die betekenis voor jou heeft of gewoon omdat je deze steen mooi vindt waar het voor staat. Er zijn dus diverse mogelijkheden om uit te kiezen: je kunt jouw sieraad laten graveren en/of een geboortesteen aan jouw naamketting toevoegen. Hieronder zie je de betekenis achter deze geboortestenen!

Januari: Granaat

Granaten worden beschouwd als een steen van waarheid en zuiverheid en zijn vaak een symbool van medegevoel en liefde. Als je een bedrijf hebt en je ernaar streeft succesvoller te zijn, plaats dan een granaat in jouw kantoor. Als je je depressief voelt, ga dan slapen met een granaat onder jouw kussen. Van het dragen van granaten wordt gezegd dat het een persoon zelfvertrouwen geeft en het gevoel van eigenwaarde vergroot.

Februari: Amethist

Oude Egyptenaren droegen amethisten om hen te beschermen tegen emoties van angst en schuld. Sindsdien worden zij gedragen voor bescherming en tegen zelfbedrog. Deze steen symboliseert spirituele wijsheid, vroomheid, oprechtheid en nederigheid. (Dit is de reden waarom katholieke bisschoppen ze dragen.) De amethist staat vaak bekend als de droomsteen en wordt gebruikt door mensen die lijden aan slapeloosheid. Het plaatsen van een amethist onder jouw kussen zal jou aangename dromen bezorgen. Wrijf deze steen tegen jouw voorhoofd om hoofdpijn te verlichten.

Maart: Aquamarijn

Als je op zoek bent naar het in contact komen met jouw spirituele wezen, dan kan een aquamarijn jou daarbij helpen. Door haar kleur staat de steen bekend als het "water van de zee" en wordt beschouwd als de steen van de matrozen, omdat het hen bescherming bood als zij te water waren. Er wordt ook gezegd dat aquamarijn de drager tegen roddels beschermt.

April: Diamant (Doorzichtig Kristal)

De diamant is één van de hardste edelstenen en één van de meest gewaardeerde stenen. Diamanten staan symbool voor trouw en onschuld; dit is de reden waarom diamanten de stenen van keuze zijn voor verlovingsringen. Ondanks dat de diamant geen eigen helende eigenschappen heeft, wordt gezegd dat zij de energie van andere edelstenen qua genezing vergroten.

Mei: Smaragd

De smaragd is de heilige steen van de Romeinse godin Venus omdat men dacht dat deze steen liefde bewaarde. Er wordt gezegd dat als je jouw partner een een smaragd geeft, dat hij of zij jou trouw zal blijven. De smaragd wordt beschouwd als het symbool van hoop en voorspelling. Het dragen van smaragden kan jou helpen een onrustige geest te verlichten en rust bieden. Er wordt ook gezegd dat deze steen de drager wijsheid en redelijkheid brengt.

Juni: Parel

De parel is één van de oudste bekende stenen die bestaan. Voor vele, vele eeuwen werden parels beschouwd als de meest waardevolle stenen die er zijn. Ze worden ook de "tranen van de maan" genoemd vanwege bepaalde verhalen van culturele origine. Ze worden beschouwd als symbolen van onschuld en zuiverheid; dit is waarom veel bruiden parelsieraden dragen of deze in hun bruidsjurk genaaid hebben.

Juli: Robijn

Van alle edelstenen die er zijn, wordt gezegd dat robijnen de meest krachtige zijn. Als je in het bezit bent van een robijn, dan zul je rust en vervulling hebben. Robijnen weren slechte dromen af als ze onder kussens worden geplaatst. Wanneer zij aan de linkerhand worden gedragen, bieden robijnen bescherming. Indien een robijn als geschenk wordt gegeven, betekent dit liefde en eeuwige vriendschap. Deze edelsteen is ook het symbool van vorstelijkheid en vitaliteit.

Augustus: Peridot

In de oudheid werden peridots beschouwd als een geschenk van Moeder Natuur vanwege hun aardse kleuren. Er wordt gezegd dat iemand met te veel aardse problemen niet in staat is om de schoonheid van deze steen te begrijpen. Napoleon heeft Josephine ooit een peridot gegeven als een symbool van eeuwige bewondering en liefde. Wanneer peridots in een ketting worden gedragen, beschermen zij tegen negatieve emoties.

September: Saffier

In het Grieks, betekent saffier "blauw". Deze edelsteen wordt de "Steen van het Lot” genoemd en draagt bij aan geestelijke waarneming en helderheid. Er wordt ook gezegd dat deze edelsteen kan helpen bij de bevordering van financiële beloningen. (Met andere woorden, zij kunnen jou helpen om rijk te worden!) Saffieren zijn het symbool van de hemel alsook een vreugdevolle toewijding aan God.

Oktober: Rozenkwarts

De rozenkwarts staat bekend als de universele liefdessteen. Huwelijken zullen meer vuur en schittering hebben als deze edelsteen onder het kussen wordt geplaatst. Het verhoogt ook het gevoel van eigenwaarde als deze steen wordt gedragen; de drager zal het gevoel krijgen de liefde waard te zijn. Rozenkwarts opent ook het hart om liefde te accepteren en helpt in alle zaken met betrekking tot de liefde. Er wordt ook gezegd dat deze edelsteen de huid verjongt en mensen er jonger uit laat zien. Als je jouw gezicht wast met rozenkwartswater, zullen rimpels vervagen.

November: Gele Topaas

De kleur van de gele topaas wordt geassociëerd met de oogst, het plantenseizoen en de vruchtbaarheid van het leven. Deze edelsteen kan comfort en stabiliteit brengen als het in een woning wordt geplaatst. Volgens oude Egyptische traditionele kennis kan het dragen van een gele topaas veiligheid en bescherming bieden. Het kan voor rust en empathie zorgen, vergeving aanmoedigen en spanning verlichten alsook het bevorderen van een sfeer van harmonie.

December: Blauwe Topaas

De blauwe topaas is een symbool van vrede en rust. Het bevordert ontspanning en harmonie en kan helpen bij de genezing van gekwetste gevoelens en zenuwen. Slaap met een blauwe topaas aan jouw zijde en het zal jou beschermen tegen nachtmerries. Moet je een belangrijke test ondergaan? Deze edelsteen verbetert de concentratie en de focus. De blauwe topaas symboliseert emotionele trouw en eerlijkheid onder vrienden en geliefden.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.