Tips voor Kerstinkopen

Tips voor Kerstinkopen
Het is soms moeilijk om te geloven in de “Magie van de feesten”, als de kerstinkopen frustrerend zijn en al je tijd opslorpen. MijnNaamKetting stelde een lijst samen met tips om op tijd al je cadeaus onder de boom te krijgen door op een eenvoudige manier al je kerstinkopen af te werken.
Maak een lijst

MAAK EEN LIJST

Begin aan je kerstinkopen met een duidelijk, welomlijnd plan. Maak een lijst met de mensen waarvoor je cadeaus wilt kopen. Overweeg zorgvuldig wie op die lijst moet komen: begin bij je naaste familie en je beste vrienden, en breid dan selectief uit. Met een cadeaulijst krijg je een idee van hoeveel je in totaal gaat besteden, en kun je toch plannen voor prijsverschillen en onvoorziene aankopen!

Van je bureau tot aan de deur

VAN JE BUREAU TOT AAN DE DEUR

Waarom zou je in eindeloze rijen gaan wachten als je alles wat je nodig hebt kunt kopen van bij jou thuis, op elk moment van de dag dat jou het best uitkomt? Met de drukte rond de Kerstinkopen, vind je in winkels wellicht niet wat je zocht, omdat het aanbod te klein is of omdat voorraden uitgeput raken. Je kunt op een erg praktische manier voorkomen dat je impulsieve aankopen doet, door websites te bezoeken, nota’s te nemen, te vergelijken, en items toe te voegen aan je “favorieten” zodat je er nog even over kunt nadenken. Uiteindelijk koop je goed overdachte cadeaus die nog meer in de smaak zullen vallen bij je geliefden!

Shop alleen

SHOP ALLEEN

Neem geen shoppingpartner mee. Mensen hebben onbewust de neiging elkaar na te bootsen. Als je vriendin aankopen doet in een bepaalde winkel, is de kans groot dat jij dat ook zult doen. Een shoppingpartner kan je afleiden van je plan door je te overtuigen om onnodige en ongeplande dingen te kopen.

Shop niet tot je erbij neervalt

SHOP NIET TOT JE ERBIJ NEERVALT

Je begint aan een waanzinnige shoppingdag. Geen eenvoudige opdracht, zeker als je lichaam niet boordevol energie zit. Begin je dag met een maaltijd met voldoende proteïnen, vezels en gezonde vetten. Kleed je niet comfortabel, maar kies voor een stijlvol ensemble dat je zelfvertrouwen opkrikt. Mensen die zich onzeker voelen hebben de neiging om meer te kopen. Laat je joggingpak en sneakers dus liggen als jij je daardoor wat saai voelt. Maak tijd voor een lekkere lunch: laad je batterijen op met een proteïnerijke salade en laat de koolhydraten liggen.

Kortingen

KORTINGEN!

Download voor je begint te shoppen de apps die worden aangeboden door jouw favoriete handelaars, of zoek op hun websites naar kortingen, aankondigingen of de laatste informatie over koopjes. Kijk eerst bij de online shops voor je naar de winkel trekt, kijk waar je de beste prijs krijgt voor het product dat je zoekt. Je kunt heel eenvoudig prijzen vergelijken van verschillende winkels zonder van de ene naar de andere winkel te hoeven rennen. Als je online shopt bieden vele sites dagelijks veranderende prijzen aan tijdens de feestperiode; het loont dus echt de moeite om regelmatig te controleren op betere prijzen naarmate je deadline nadert.

Hippe playlist

DOWNLOAD EEN HIPPE PLAYLIST

Van kerstmuziek worden we nostalgisch; je blijft in winkels rondhangen en koopt meer om dat warme, knusse gevoel te vatten. Laat je niet storen door de kerstmuziek die in alle winkels speelt en zet je oortjes op met deuntjes die je in feeststemming brengen, zodat jij snel en efficiënt door de verschillende winkels gaat.

Maak het persoonlijk

MAAK HET PERSOONLIJK

Een cadeaubon of een minder persoonlijk cadeau wordt minder op prijs gesteld door de ontvanger. Als je een gepersonaliseerd cadeau ontwerpt voor wie je lief is, zet je hun persoonlijkheid in de schijnwerper. Onze collecties bieden naamkettingen, Mama kettingen, gepersonaliseerde armbanden, en zelfs mannen sieraden die uiting geven aan iemands persoonlijkheid. Een gepersonaliseerd sieraad geeft troost, moed, uitdrukking en alles daartussen. Zorg ervoor dat jouw allerliefsten zich gewaardeerd voelen, bewonderd, en het belangrijkst, geliefd, met gepersonaliseerd cadeau dat ongetwijfeld nooit wordt vergeten!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.



Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.