Gids naar Veilig Online Shoppen voor Kerst

Gids naar Veilig Online Shoppen voor Kerst

Kerst is synoniem voor familie, liefde, haardvuur, melk & koekjes en een vrolijke sfeer… Maar ook shoppen hoort erbij! Sommige vroege vogels zijn er als de kippen bij om kerstlijstjes te maken, maar de meesten onder ons weten pas wat ons budget voor Kerst en de bijbehorende geschenken zal zijn tot eind september, begin oktober. Beslissen voor wie je een cadeautje koopt (iedereen!) is niet moeilijk, maar wat je precies wilt geven (gepersonaliseerde Kerstgeschenken , wat anders?) en dat doen binnen een vastgesteld budget is een hele uitdaging! Online shoppen heeft het heel makkelijk gemaakt om te shoppen voor Kerst. Parkeerproblemen en lange wachtrijen aan de kassa behoren tot het verleden, en je kunt het perfecte geschenk helemaal tot bij jou thuis laten leveren! Omdat wij jouw toegewijde online shopping professionals zijn hebben wij de ultieme Handleiding samengesteld zodat jij deze Kerst veilig je online Kerstinkopen kunt doen.
 1. Maak je lijstje ZSM

  Wil je de waanzin van last-minute shopping vermijden? Twee eenvoudige woorden: Koop Vroeg. Als je wacht tot het laatste nippertje koop je gewoonlijk minder doordachte geschenken (je wilt er gewoon vanaf zijn), en betaal je teveel (je neemt wat je nog kunt krijgen zonder naar de prijs te kijken). Als je online shopt betekent dat laatste nippertje dat je extra geld moet uitgeven aan spoedleveringen om je bestelling op tijd onder de kerstboom te krijgen. Vooraf plannen en vroeg beginnen shoppen maakt jouw geschenken steeds geslaagd… en je kunt ook nog eens profiteren van de beste aanbiedingen!

 2. Shop Uitsluitend op Beveiligde Online Sites

  Online shopping biedt een heleboel mogelijkheden; we hebben toegang tot meer sites en producten dan ooit tevoren, en alles wordt rechtstreeks bij onze – al dan niet met kerstkrans versierde - deur afgeleverd. Ongeacht of je gebruik maakt van PayPal, je kredietkaart, of bankrekening, is het van essentieel belang dat de website waar je shopt beveiligd is. Op beveiligde sites worden transactiegegevens gecodeerd. Als je een “s” ziet na het gebruikelijke “http” bij het begin van de URL van een website, dan zit je goed en is je online shopping beveiligd. Als je naar de onderkant van de website scrolt zul je een icoontje zien dat aangeeft dat het om een beveiligde website gaat. Veilig shoppen is tevreden shoppen!

 3. Kijk de Verzenddatums na

  Het laatste wat je wilt is een geschenk kopen zonder zeker te zijn van de verzendingsgegevens, en je pakje pas ná 24 december geleverd krijgen. Controleer steeds op de website of gegarandeerde levering voor Kerst nog geldig is. Als je twijfelt, contacteer dan zeker onze klantendienst.

 4. Soms is een Geschenkbon Voldoende

  Iedereen kent wel iemand waar je moeilijk iets voor kunt vinden. Maak het jezelf niet al te moeilijk, want in zulke gevallen is een geschenkbon waarschijnlijk een beter idee. Geschenkbonnen kunnen eenvoudig ingeruild worden, en de ontvanger kiest precies wat hij/zij wilt. Zo wordt jouw geschenk niet ergens in een kast vergeten, of later weggegeven aan iemand anders

Elke gids voor Kerst raadt aan om enkele extra geschenken achter de hand te houden. Soms duiken er op het laatste moment onverwachte mensen op, zoals een nieuwe collega, of de partner van iemand op jouw Kerstfeestje, en dan is het wel zo handig om een paar kleinigheidjes in voorraad te hebben. Deze geschenken zijn in een wip klaar om te geven.

Mijnnaamketting wil voor jou de éne plek zijn waar je terecht kunt voor ál je geschenken. We hebben sieraden voor hem, sieraden voor haar en zelfs sieraden voor kinderen! Van Monogram Kettingen tot Naam Kettingen, wij hebben echt alles! Kijk in onze geschenkencategorie en Bestsellers om te zien wat anderen geven. En vergeet niet om een geschenkdoos mee te bestellen bij je aankoop!Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.