COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Hoe meet je jouw slavenarmband maat?

Hoe meet je jouw slavenarmband maat
Bij online shopping is het belangrijk om vooraf te bepalen wat jouw slavenarmband maat is voor je de perfecte armband koopt. De makkelijk te volgen methoden van het MijnNaamKetting team zorgen ervoor dat ook jij de perfecte maat vindt!


Geschatte tijd: twee minuten

Organize the tools needed beforehand:
Schaar
Liniaal
Papier
Pen
noodzakelijke items

Stap 1: Voorbereidingen


Bereid de instrumenten voor die je nodige hebt om jouw slavenarmband maat te meten: een meetlat, een blad papier en een pen.
  • Snijd een dunne reep van het papier; deze dient om je hand te meten.
  • De rest van het papier gebruik je om je resultaten op te schrijven.
wikkel papier

Stap 2: Papier wikkelen


  • Maak je hand zo klein mogelijk, alsof je een armband gaat omdoen.
  • Breng al je vingers samen, zodat je duim en pink elkaar raken.
  • Wikkel de reep papier om het breedste gedeelte van je hand. Trek het papier dicht tegen je huid. Je slavenarmband maat wordt bepaald door de maat van je hand, niet van je pols!
Meten

Stap 3: Meten


Markeer het papier met een pen. Meet de reep van het uiteinde tot aan het gemarkeerde punt; dit is de omtrek van je hand. Zorg ervoor dat het papier niet te vast gewikkeld was, zodat je pasmaat comfortabel is.
Slavenarmband maatkaart

Stap 4: : Slavenarmband maatkaart


Gebruik de onderstaande slavenarmband maatkaart om op basis van de omtrek van je hand de diameter van je hand te bepalen. Kies nu een slavenarmband waarvan de diameter minimaal 6 mm groter is dan de diameter van je hand.

Als je tussen twee maten in zit, ga dan voor de grotere maat.

Gebruik onze onderstaande Slavenarmband Maatkaart en ontdek jouw slavenarmband maat:
Slavenarmband Maatkaart
Slavenarmband Maat Diameter (mm)
S/M 57
M/L 64
Tally Moran
GESCHREVEN DOOR

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.