COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Kerstcadeaus voor Moeder

Kerstcadeaus voor Moeder
Zoek je naar unieke Kerstcadeau-ideeën voor Moeder dit jaar? Wij zorgen ervoor. Ontdek onze toppers, die jou weer in de magie van de feestperiode doen geloven, zodat Mama kan genieten van een zinvol Kerstcadeau dat ze nooit meer vergeet.

ZINVOLLE KETTINGEN

Maak Mama's hart blij deze feestperiode, met een gepersonaliseerde ketting die ze nog jaren zal koesteren. Zorg dat Mama elke dag glimlacht om het cadeau dat je haar gaf. Creëer een sieraad voor haar dat symbool staat voor herinneringen die ze voor altijd kan koesteren dankzij het kleinood dat haar herinneringen bewaart en haar verhaal vertelt. De 3D Gegraveerde Bar-Ketting - Zilver uit onze collectie Mama kettingen kan op vier verschillende kanten worden gepersonaliseerd. Personaliseer dit sieraad met de namen van haar kinderen en geef haar een zinvol cadeau.

WAARDEVOLLE ARMBANDEN

Personalisatie krijgt een heel nieuwe betekenis als je Mama een waardevolle armband geeft die haar hart beroert, een persoonlijk teken van liefde dat onvergetelijke momenten vereeuwigt. De Slavenarmband met hartvormige bedeltjes in zilver uit onze collectie Mama armbanden kun je personaliseren met maximaal twaalf bedeltjes! Zo heb jij een prachtige manier om je moeder te tonen hoe ze wordt gewaardeerd en aanbeden, door de namen van al haar geliefden te graveren, belangrijke data, of zelfs woorden die voor haar een bijzondere betekenis hebben en een verhaal vertellen, zoals een vakantiebestemming waar ze mooie herinneringen aan overhoudt.

FIJNE RINGEN VOOR EEN ELEGANTE STIJL

Ze wordt nog mooier met een unieke ring met een bijzondere betekenis, die Kerst nog vrolijker maakt met een boodschap die langer bijblijft dan eender welke wenskaart. Zeg het dus met een gravering. De Naam ring met één steen uit onze collectie unieke Mama ringen is een verbluffend sieraad dat kan worden gegraveerd met iemands naam en geboortesteen. De ring is zo uniek omdat je hem kunt combineren met 3 andere ringen om zo gestalte te geven aan een krachtige boodschap!

ÉÉN VOOR MIJ, ÉÉN VOOR MAMA

Geen enkele band is zoals die tussen moeder en dochter. En met Kerst gaat het niet zozeer om het openen van pakjes, als om het openen van onze harten. Geef je moeder iets meer dan zomaar een cadeau, geef haar iets wat jouw liefde vertegenwoordigt. De Gepersonaliseerde vergulde druppelketting met geboortesteen voor Mama uit onze collectie kettingen voor Oma is een prachtig sieraad. Met maximaal 8 bedeltjes en geboortesteendruppeltjes die kunnen worden gepersonaliseerd. Kies de initialen van degenen die Mama nauw aan het hart liggen en de geboortesteen die correspondeert met hun geboortemaand. Personaliseer er ook een voor jezelf, zodat jij en je Mama bij elkaar passende sieraden kunnen dragen.

KINDER BEDEL ARMBANDEN

Thuis is waar Mama is. Maak haar blij voor de feestdagen, met een cadeau dat haar eraan herinnert hoezeer ze wordt op prijs gesteld als moeder. De Hand in Hand Kinder Bedel Armband aan Koord uit onze collectie gepersonaliseerde armbanden is een bijzonder sieraad dat kan worden gepersonaliseerd met maximaal 3 bedeltjes die symbool staan voor Mama's kinderen, met hun naam gegraveerd op elk bedeltje. Dit sieraad toont Mama dat ze voor de rest van de wereld een moeder is, terwijl ze voor jouw familie de wereld betekent.

SIERADEN VOOR JONGE MAMA'S

Het moederschap is rommelig en uitdagend, slapen, geven en het is absoluut prachtig. Als je naar je moeder kijkt, zie je de zuiverste liefde die je ooit zult kennen. Geef de jonge Mama een cadeau om haar geluk te wensen met haar moederschap, met de Babyvoetjes Slavenarmband uit onze collectie sieraden voor jonge moeders. Graveer de naam van haar pasgeboren kindje op een babyvoetje, en hang zijn of haar geboortesteentje aan de armband. Dit is een erg attent en delicaat sieraad dat elke jonge moeder voor altijd zal koesteren.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.