Unieke Kerstgeschenken voor Mama

4 Unieke Kerstgeschenken voor Mama

Je moeder wil je begrijpelijkerwijs verrassen met iets bijzonders! Wellicht wil je in plaats van de gebruikelijke handschoenen, pantoffels of bodylotion iets geven dat een beetje creatiever is? Je vindt volop inspiratie bij onze betaalbare en unieke Kerstgeschenken voor Mama
 1. Ervaring als Geschenk

  Iedereen heeft wel een lijstje met plekken die ze willen bezoeken, artiesten waarvan ze een concert willen bijwonen, of zelfs films die ze willen zien. Verras Mama met kaartjes voor een voorstelling, trek je mooiste kleren aan en neem haar mee uit voor een leuke avond. Zo geef je haar een betekenisvol geschenk én gelegenheid om samen tijd door te brengen – een geschenk dat je niet met geld kunt kopen.

 2. Een Gepersonaliseerde Ketting

  Als we het toch al over sentimentele waarden hebben, zijn gepersonaliseerde Kerstgeschenken de beste manier om je moeder te tonen hoeveel je om haar geeft en wat ze voor je betekent! Dat kun je doen met een trendy Naam Ketting, een Infinity of Dubbele Infinity Ketting, of een gepersonaliseerde Monogram Ketting; wat je ook kiest, je moeder is ongetwijfeld blij met zo een betekenisvol geschenk. Deze stijlvolle halskettingen zijn mooi en betekenisvol, makkelijk te combineren met alle modestijlen, en laten een positieve indruk na! Dit unieke kerstgeschenk behoort tot onze topfavorieten en toont jouw moeder hoeveel jij van haar houdt.

 3. Een Beetje Glitter

  Ook Mama Kettingen mogen glitteren! Sommige van de meest unieke kerstgeschenk-sieraden voor mama dragen glinsterende bedeltjes. Met de Stamboom Geboortesteen Ring of Ketting maak je een uitstekende keuze, en onze Floating Lockets zullen haar naar adem doen snakken. De prachtige Stapel Naam Ring met Geboortesteen is niet enkel een stijl- en betekenisvol geschenk, maar het begin van een verzameling waar je eenvoudig elk jaar iets aan kunt toevoegen!

 4. Een Mini-Album met Jouw Favoriete Herinneringen

  Verzamel wat foto’s, haal je plakboekbenodigdheden boven en ga aan de slag! Met een mini-album dat jouw favoriete momenten samen verzamelt maak je zeker indruk. Laat achteraan in het album een paar pagina’s leeg zodat je er later meer herinneringen aan bijzondere momenten aan kunt toevoegen.

Ongeacht of je één van deze geschenken kiest, of een mand samenstelt met verschillende lekkernijen en unieke Kerstgeschenken voor Mama, is het jouw aandacht die ze zal waarderen!
Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.