COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Geweldige Kerst Geschenken Ideeën voor Oma

Geweldige Kerst Geschenken Ideeën voor Oma

Oma's hebben zeker een speciaal plekje in ons hart en er is geen betere manier om "bedankt" te zeggen voor alle liefdevolle verzorging die ze hebben gegeven tijdens de feestdagen. Maak haar blij dit jaar met iets speciaals! We hebben een snelle lijst gemaakt met Kerst geschenk ideeën voor oma en we hopen dat dit het shoppen iets makkelijker maakt.

Sieraden

Meeste vrouwen houden van sieraden, en hoe Kerst geschenk ideeën voor oma komen en gaan, dit is een tijdloze favoriet. Er zijn vele opties verkrijgbaar, maar sommige items springen er echt uit. Klassieke infinity sieraden waaronder kettingen, armbanden en prachtige ringen maken een mooi geschenk dat zij kan dragen bij elke outfit. Voor iets totaal anders en trendy, probeer een sieraad in rose-goudverguld!

De moeder ketting is nog een populaire optie om te overwegen, met verschillende tekst opties verkrijgbaar. Familie stamboom sieraden, met of zonder glinsterende geboortestenen, maken ook een deel uit, uit onze lijst met favoriete Kerst geschenk ideeën voor oma.

Een Mandje met Haar Favorieten Verwennerijen

Wie houd er niet van speciale verwennerijen? Stel dat eten niet helemaal haar ding is? Maak dan een mandje met benodigdheden voor een hobby die zij leuk vind, of geef haar een geschenk dat luxe spa goodies bevat. Of jouw oma van zoetigheden, hartige lekkernijen, of iets totaal anders houdt, ze zal de moeite zeker waarderen.

Een Onvergetelijke Tocht

Voor de oma die alles al heeft, wat dacht je van een onvergetelijk uitstapje? Een etentje en een voorstelling zijn misschien wel het perfecte idee! Misschien is er een plek dat speciaal is voor jullie beide die jullie nog eens willen bezoeken, of het kan zijn dat ze een lekker weekend aan het strand wilt of in de bergen. Geef haar iets glansend om deze reis te onthouden zodat het extra betekenisvol is!

Zoals het blijkt, creatieve Kerst geschenk ideeën zijn ook geweldig veelzeggend! Zet een glimlach op haar gezicht dit jaar en kies één van deze mogelijkheden. Of het nou een gepersonaliseerde ketting met namen is, een mandje vol verwennerijen met iets glansend, jouw oma zal het geschenk van dit jaar het leukste geschenk ooit vinden!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.