Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Kerstgeschenkenlijstje voor de Familie

Kerstgeschenkenlijstje voor de Familie: een Handig Gidsje

De feestdagen komen eraan, en wie goed voorbereid is kan van het seizoen genieten terwijl anderen nog van de ene winkel naar de andere rennen. Wij helpen je graag met je planning, met dit handige gidsje om een geschenkenlijst op te stellen voor Kerst!
 1. Mama

  Voor mama kiezen we liefst iets dat zowel praktisch als sentimenteel is. Met sieraden cadeaus voor Kerst zit je altijd goed, met wat glitter die recht uit je hart komt! Alle moeders zijn anders, en jouw mama is uiteraard de allerbijzonderste op de hele planeet; daarom hebben wij een groot aanbod gepersonaliseerde sieraden voor moeders, zodat er echt iets naar ieders gading is! Met een ruim aanbod aan Geboortesteen Stapelringen, Stamboomkettingen en schitterende Drijvende Medaillons vind je vast het perfecte geschenk dat mama voor altijd kan koesteren!

 2. Zussen

  Christmas Gift for Sister

  Je geschenk aan je zus moét perfect zijn! Wie Instagram kent, weet dat je feed helemaal bol staat van de sterren en andere invloedrijke mensen die persoonlijke kettingen dragen. Met een gepersonaliseerd cadeau uit onze Collecties Kettingen met Naam en Kettingen met Initialen zit je altijd goed. Jij kent je zus als geen ander, houd het conventioneel met haar voornaam, of geef het een twist met een koosnaampje, een privé-grapje of de naam van een huisdier! Deze stijl is populair onder celebrities, zowel modieus als zinvol, en past bij al haar mooiste outfits! Als je een geschenk zoekt voor een jonger zusje, lees dan hier onze tips om de juiste ketting te kiezen voor kinderen.

 3. Beste Vrienden

  Christmas Gift for Best Friends

  Je beste vriend(in) is zo goed als familie, en zo iemand verdient een geschenk recht uit je hart, een symbool van de hechte band die jullie hebben. Wij denken dat een gegraveerde ketting of armband daar perfect voor is, een Gepersonaliseerde Vriendschapsarmband en een Gepersonaliseerde Vriendschapsketting symboliseren dat jullie vriendschap voor altijd is!

 4. Papa

  Christmas Gift for Dad

  Je Papa is er altijd wanneer je hem nodig hebt, dus je geeft hem graag een gedenkwaardig cadeau, een herinnering aan al de tijd die jullie samen doorbrachten. Misschien besteedt jouw Papa niet veel tijd aan zijn uiterlijk, maar jij mag dat wel! Gegraveerde Manchetknopen voor de man die zich graag netjes kleedt, of ID-armbanden en Dog Tag Kettingen voor de zakenman zowel als een meer avontuurlijke vader! Hoe dan ook, een persoonlijk geschenkje van jou onder de boom laat ja papa vast niet onberoerd!

 5. Oma

  Gewoonlijk is het zij die iedereen in de watten legt, maar deze tijd van het jaar kunnen we Oma eens lekker verwennen! Niet dat zij ons niet gaat vertroetelen, wie houden we voor de gek! Je kunt natuurlijk, zoals gewoonlijk, een sjaaltje kopen, of een nieuw geurtje, maar wij verkiezen iets persoonlijkers, zodat Oma weet hoe belangrijk ze voor ons is! Denk aan de Collectie Stamboom Kettingen, of maak haar de meest stijlvolle Oma met een Persoonlijke Monogram Ketting. Deze doordachte geschenken zien er geweldig uit, en Oma kan ze voor altijd koesteren!

 6. Opa

  Net zoals Oma moet ook Opa eraan herinnerd worden dat het Kerst is, en zijn beurt om verwend te worden!

  Heeft hij werktuigen nodig, of andere items voor zijn hobby? Zoek een aantal dingen uit die hij kan gebruiken! Als hij niet echt een lezer of een Handige Harry is, zijn die Gegraveerde Manchetknopen die je ook voor je vader koopt wellicht een uitstekend idee! Daar maak je vast een goede indruk mee!

 7. Broers

  Hoe kleedt jouw broer zich? Wat is zijn stijl? Welke hobby’s beoefent hij? Er zijn zoveel verschillende geschenken waarmee je deze Kerst kunt tonen hoeveel je om hem geeft. Concerttickets, autoaccessoires en elektronica zijn een goed begin. Voor je modieuze broer hebben wij een uitgebreide Collectie Gepersonaliseerde accessoires waarmee je hem toont hoe belangrijk hij voor je is, terwijl ze tegelijkertijd zijn stijl wat opfrissen! Denk aan gepersonaliseerde ID-armbanden en Dog Tag Kettingen en Lederen Armbanden met Initialen in onze Mannencollectie voor het perfecte, gepersonaliseerde kerstgeschenk.

Maak je niet druk, er is helemaal geen reden om van winkel naar winkel te rennen om je Kerstgeschenken voor de hele familie in te slaan! Dit handige gidsje zorgt ervoor dat jij heel je lijst in geen tijd afwerkt, en dan rest je enkel nog “toevoegen aan je winkelmandje” en “kopen”! Lees meer online shopping tips om veilig te blijven tijdens deze Feestperiode!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.