5 gepersonaliseerde Kerstcadeaus voor hem

5 gepersonaliseerde Kerstcadeaus voor hem

Wat geef je aan de man die al alles heeft? Als je niet het risico wilt lopen om teleur te stellen met saaie sokken, dassen, of weer een geurtje, dan zit je goed bij ons. Geeft niet wat zijn stijl is; gepersonaliseerde Kerstcadeaus voor hem vallen altijd in de smaak.
 1. Dog Tag

  Niets vertegenwoordigt beter een mannelijke stijl dan een gepersonaliseerde Dog Tag ketting! De klassieke vormgeving en de sterling zilveren kralenketting wordt helemaal goed met maximaal 4 schriftlijntjes. Met dit ID Tag vier je een vriendschap, romance, of familieband, Stoer en mooi tegelijk, en één van onze meest populaire Kerstgeschenken voor heren.

 2. Een Klassieke Look

  De Mannen ID Armband in Zilver is glad, stijlvol, een ware klassieker en perfect voor elke man op jouw lijstje. Dit is één van de meest veelzijdige gepersonaliseerde Kerstgeschenken voor heren. Past net zo goed op een golfcourt of skatepark als op kantoor, en staat prachtig bij elke denkbare stijl.

 3. Een Beetje Leder

  Je zit altijd goed met een gepersonaliseerde Mannen Armband, met een fijne lederen band en een roestvrij stalen gesp met een mannelijk monogram. Perfect voor de man die graag casual gekleed gaat, en ideaal voor meer formele gelegenheden.

 4. Voor De Goedgeklede Man

  Als de man op jouw lijstje een flair heeft voor chique kleding, moet je absoluut investeren in een set Monogram Manchetknopen. Dit is niet alleen een klassiek en attent cadeau, deze mannelijke manchetknopen zijn ook trendy.

 5. Voor de Kerel die Alles Heeft

  Broers, vaders, ooms, grootvaders, vrienden... Er komt geen einde aan de lijst! Als je op zoek bent naar een geschenk voor een echtgenoot, vriend of andere speciale man, vind je veel inspiratie door te kijken naar onze selectie gepersonaliseerde Mannen Sieraden

Van roestvrijstalen nummers geïnspireerd op sporttruien tot graveerbare plectrums, wij bieden een verscheidenheid aan unieke geschenken die zich onderscheiden van de saaie en ouderwetse standaardgeschenken. Dit zijn slechts enkele van onze favoriete gepersonaliseerde kerst-sieradencadeaus voor hem! Leg dit jaar eens iets anders onder de boom en maak er een kerst van om nooit te vergeten!
Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.