Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen
Kerstmis komt eraan! Ontdek opvallende ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus voor de man in jouw leven. Bij MijnNaamKetting vind je unieke opties om hem deze feestdagen cadeau te doen, van sieraden tot accessoires!
gegraveerde heren ring in zwart RVS

RINGEN

Mannen ringen zijn onmisbaar voor de afwerking van zijn dagelijkse kleding. Een ring is een uitstekend beginpunt voor een subtiele, stijlvolle look. Met een minimalistisch sieraad maak je al een enorme indruk, krijg je meer zelfvertrouwen en een stoere stijl. De gegraveerde heren ring in zwart RVS heeft een strakke, zwarte esthetiek met zilveren, graveerbare binnenkant. Personaliseer deze ring met jouw naam en de zijne, en geef hem een sieraad dat hij kan koesteren. Je vindt nog meer unieke ringen als je onze collectie gegraveerde ringen voor mannen bezoekt.

KETTINGEN

Heren gepersonaliseerde kettingen met een naam of een voor hem betekenisvol woord, stralen zijn individualiteit en originaliteit uit, zijn persoonlijkheid zit vervat in de ketting. De dubbel dikke goud verguld zilveren naamketting - voor mannen is een opvallend sieraad op zich, en een uitstekend sieraad om hem deze feesten cadeau te doen. Dit sieraad is het mooist wanneer het alleen wordt gedragen, zonder andere sieraden. Personaliseer het met zijn naam, die van zijn partner of kind, zodat hij zijn dierbaarsten alle dagen dicht bij zich houdt. Bezoek de rest van onze collecties en ontdek nog veel meer indrukwekkende heren kettingen.

ARMBANDEN

Een gegraveerde heren armband dient om indruk te maken. Een strakke, precieze armband maakt zijn pols onmiddellijk stijlvol. De heren armband met kleine gepersonaliseerde zilveren kralen is een geweven armband met personaliseerbare zilveren kralen. Personaliseer met de namen van al zijn dierbaren zodat hij het sieraad nog jaren zal koesteren. Wil je nog meer moderne geschenkideeën voor hem zien? Onze collectie gegraveerde heren armbanden heeft een uitgebreide selectie om uit te kiezen!

MANCHETKNOPEN

Gegraveerde manchetknopen zijn een magnifiek cadeau, een elegant en gepersonaliseerd accent voor zijn meer formele kleding. Manchetknopen zijn een nuttig cadeau dat bij elke man in de smaak valt, een stijlvol en gesofisticeerd accessoire dat stijlgehalte onmiddellijk verhoogt. De ronde roestvrij stalen monogram manchetknopen uit onze collectie gegraveerde manchetknopen kunnen worden gegraveerd met maximaal drie initialen. Deze gepersonaliseerde manchetknopen verhogen zijn stijlfactor, en zijn tijdloze klassiekers die hij op prijs zal stellen. Graveer zijn initialen op één manchetknoop en de datum van jullie jubileum op de andere, en je hebt een sentimenteel cadeau dat hij voor altijd zal koesteren.

DOG TAGS

Een gepersonaliseerde dog tag is een stijlvolle toets voor zijn garderobe, en doet zijn hele look in het oog springen. Dit sieraad maakt van zijn klassiek T-shirt en jeans een heel aparte outfit. De Zilveren (0.925) Heren Dog Tag Ketting is een betekenisvol cadeau dat kan worden gepersonaliseerd met een inspirerend citaat of namen/data die belangrijk zijn voor hem. Geef hem een cadeau met een krachtige symbolische betekenis dat hij elke dag kan dragen.

HEREN ACCESSOIRES

Geef hem een gepersonaliseerd heren accessoire cadeau dat hij elke dag bij zich kan dragen, en dat hem doet glimlachen telkens hij het gebruikt. Personalisatie maakt van elk doordeweeks accessoire iets spectaculairs. Onze gepersonaliseerde flesopener-sleutelhanger is een handig en nuttig accessoire dat je kunt personaliseren met een bijzondere boodschap die jij wilt delen met de man in je leven!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.