Gepersonaliseerde kerstcadeau ideeën voor haar

Gepersonaliseerde kerstcadeau ideeën voor haar
Het begint al erg op Kerst te lijken. Zoek je een gepersonaliseerd cadeau om haar blij te maken? Zoek niet verder. Het MijnNaamKetting-team heeft een lijst samengesteld met prachtige gepersonaliseerde cadeau-ideeën die dit seizoen de feestvreugde garanderen.

NAAMKETTINGEN

Een naamketting is een geweldig cadeau dat voor altijd door de ontvanger wordt gekoesterd. Geef haar een zinvolle boodschap die langer meegaat dan om het even welke kaart, een persoonlijk symbool van liefde dat elke dag een beetje beter maakt, omdat je een uniek aandenken maakt van hoe uniek ze wel is. De gepersonaliseerde Cursieve naamketting in 925 zilver uit onze collectie gepersonaliseerde naamkettingen is met het cursieve lettertype een moderne uitvoering van de klassieke naamketting. Met dit sieraad is zij alvast verzekerd van een heel vrolijke Kerst!

BAR KETTINGEN

Hé Kerstman, dit is wat ze écht wilt. Een bar ketting is een prachtig sieraad dat voor extra textuur zorgt in een combinatie van verschillende kettingen. Met dit sieraad als focuspunt van een gelaagde look maak je zonder enige twijfel indruk. De bar ketting is ultra-trendy en belichaamt de moderne, zuivere trend waar zij zo van houdt. De 3D Gegraveerde Bar-Ketting uit onze collectie Bar kettingen is een meesterwerk dat haar nóg mooier maakt! December wordt onvergetelijk met dit sentimentele sieraad dat zich laat personaliseren met namen, woorden, data of coördinaten, of wat jij maar wilt!

KETTINGEN MET INITIALEN

Zeg het van A tot Z met een initialenketting. Een ketting met initialen laat je met je eigen initiaal pronken en zorgt ervoor dat jij je eigen unieke zelf bent. De initalenketting zit boordevol betekenis en herinneringen. Deze opkomende trend in de modewereld verschijnt in toenemende mate in beeld, waar hij het verhaal vertelt van de vrouw die hem draagt en haar persoonlijkheid. De 18K Vergulde Naam Chokerketting uit onze collectie naamkettingen met initiaalhanger doet haar persoonlijkheid stralen; het is uiteindelijk een schitterend feest!

KETTINGEN VOOR MOEDERS

Met Kerst draait alles rond het openmaken van pakjes, maar meer nog, rond het openen van ons hart. Een Kerstfeest dat beide elementen verenigt, wordt nooit vergeten. Een moeder ketting is een cadeau dat met liefde wordt gegeven, een hulde aan de familiale band. Onze Graveerbare Geboortesteen Moeder Ketting is zo een sieraad om te koesteren. Er kunnen maximaal zes namen op, vergezeld van de corresponderende geboortesteentjes. Zo draagt Mama dagelijks een stukje van haar hart aan een ketting met al haar geliefden. Bekijk zeker de overige items in onze collectie Geboortesteen Sieraden voor Mama!

3D Monogram ketting

MONOGRAM KETTINGEN

De lucht is vervuld van de magie van Kerst. Hoe kun je beter op een individuele manier voor de dag komen dan met een magisch monogramsieraad? Een Monogram ketting is een attent cadeau dat duidelijk maakt hoeveel tijd je besteedde aan de creatie van iets heel bijzonders voor iemand waar je veel van houdt. Een monogram ketting draagt gewoonlijk het initiaal van iemands voor-, midden- en achternaam, maar kan uiteraard net zo goed worden gepersonaliseerd met drie initialen van de naam van een geliefde. Onze 3D Monogram ketting is een prachtig cadeau met een interessant 3D-design en emotionele waarde. Zij is er blij mee en koestert het sieraad nog vele jaren.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.