COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Koppels Geschenk Ideeën voor Kerst

Koppels Geschenk Ideeën voor Kerst

Misschien is jouw favoriete koppel een winter jubileum of een trouwerij aan het vieren, of je wilt ze simpelweg laten zien hoeveel je om ze geeft. Je zal zien dat onze Koppel geschenk ideeën voor Kerst iets aanbieden voor iedereen en bespaart je tijd om te shoppen.

Eetwaren

Zowat iedereen houdt van eetwaren, vooral als ze zorgvuldig bereid zijn en mooi ingepakt. Een picknickmand met lekkernijen en een lekkere fles wijn is ideaal!

Koppel Sieraden Sets

Eetwaren zijn leuk, maar niet langdurig! Onze favoriete koppel geschenk ideeën voor Kerst zijn net zo uniek en worden gekoesterd voor de komende jaren. Voor iets totaal anders, neem een kijkje op onze Koppels kettingen die in een verscheidenheid van uitvoeringen verkrijgbaar zijn, zoals de altijd populaire breekbare hart ontwerp, waarvan elke helft is voor voorzien voor elke partner. Graveerbare puzzelstukje, "sleutel tot mijn hart", en Yin Yang stijl zijn even populair, maar bieden een meer eigentijdse uitstraling.

Je gelooft niet wat je allemaal vindt in deze unieke collectie! Koppel Sieraden sets hebben een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst voorgesteld werden, en de collectie heeft voor elk wat wils. Unieke vormen zoals hartjes en klaveren, prachtige uitvoeringen zoals tijdloos Sterling zilver, rosé-goud en 18k goud, en hedendaagse ontwerpen zoals kettingen met onderling verbonden ringen zijn slechts enkele kwaliteiten die deze collectie onderscheiden van alle andere. Zelfs koppel sleutelhangers zijn leuke geschenken voor het koppel waarvoor je niet weet wat te kopen. Verandering van spijs doet eten, en deze unieke geschenken voor koppels zullen zeker in de smaak vallen dankzij hun stijl, onnavolgbaar ontwerp en doordachte betekenis.

Unieke Sieraden

Infinity kettingen, armbanden en ringen zijn verkrijgbaar is verschillende stijlen, zoals breekbare harten met een initiaal gegraveerd op elke halve hart. Deze zijn net iets meer mysterieuzer dan de naam kettingen en zijn zo romantisch!

Gepersonaliseerde en graveerbare geboortesteen kettingen voor vrouwen en mannen behoren tot de top koppels geschenk ideeën voor Kerst. Je kan kiezen uit een verscheidenheid van stijlen die goed samen gaan, of je kan unieke opties selecteren die gepersonaliseerde karma kettingen bevatten. Wees creatief met de keuze die je leuk vind! Hoe meer persoonlijk jouw geschenk is, hoe meer de ontvanger ervan zal genieten.

Kunst

Gepersonaliseerde kunst voor koppels dat hun leven samen viert is ook een prachtig geschenk, helemaal voor pas getrouwde koppels. Er zijn vele verschillende ontwerpen verkrijgbaar van verschillende bedrijven, en natuurlijk kan je ook een lokale kunstenaar inhuren om echt een eigen kunstwerk te creëren.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.