COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Kerst Geschenk Ideeën voor Nieuwe Mama's

Kerst Geschenk Ideeën voor Nieuwe Mama's

Tussen het opstaan in het midden van de nacht om de baby te voeden, luiers verschonen, en aanpassen tot alle veranderingen in het dagelijks leven, nieuwe mama's verdienen wat speciale aandacht, helemaal tijdens de drukke feestdagen! Lees verder en ontdek onze favoriete Kerst geschenk ideeën voor nieuwe mama's.

Een Gepersonaliseerde Ketting

Onder de geschenken die zowel moeder en baby vieren, gepersonaliseerde kettingen zijn mooi, uniek en stijlvol. Er zijn vele manieren om te personaliseren, waardoor dit een echt betekenisvol geschenk is! Een bedel ketting met een geboortesteen zou wel eens perfect kunnen zijn.

Of je haar nu verwend met een paar verleidelijke traktaties, een mandje vol schoonheids producten, haar meeneemt naar de film, overweeg dit alles met een mooi sieraad. Graveerbare floating lockets, filigraan stambomen, of een prachtige familie liefde hanger is misschien wel helemaal haar ding!

Zinvoller dan sommige andere Kerst geschenk ideeën voor nieuwe mama's, sieraden blijven langdurig mooi. Meeste stijlen gaan met alles en voegen een beetje glans toe op de alledaagse outfits van mama. Of je nu gaat voor nieuwe mama sieraden of je kiest voor een meer verfijnde stijl, jouw geschenk zal zeker bevallen.

Spa Behandelingen

De beste manier om een nieuwe mama te verwennen is een geschenk van ontspanning. Ga er helemaal voor met een lekkere spa dag, of maak een leuk mandje met doe-het-zelf spa-behandelingen. Zelfs een eenvoudige manicure zal de nieuwe mama speciaal laten voelen – en het helpt haar om er op en top uit te zien tijdens de feestdagen.

Een Avondje Uit

Neem een oppas, haal kaartjes voor een voorstelling, betaal voor een etentje en verwen de nieuwe mama en papa met een gezellig avondje uit. Een avondje uit voor mama en papa voor wat alleen tijd is soms ook nodig en zeker een van de meest doordachte Kerst geschenk ideeën!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.