Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
5 Gepersonaliseerde Kerst Geschenken voor Kinderen

5 Gepersonaliseerde Kerst Geschenken voor Kinderen

Uniek, creatief, en zeker gewaardeerd, gepersonaliseerde Kerst geschenken voor kinderen komen in een geweldige reeks van kleuren, vormen en maten! Kinderen hebben de neiging om van cadeautjes te houden en als deze gepersonaliseerd zijn is het helemaal prachtig! Hier zijn een aantal van onze favoriete geschenk ideeën voor kinderen van alle leeftijden.

Pret Sieraden

Er zijn vele opties als het gaat om gepersonaliseerde Kerst geschenken voor kinderen, maar sieraden zijn een duidelijke favoriet. Net als doe-het-zelf geschenken, kinder naamkettingen zijn attent en komen in een fantastisch aanbod van modellen. Er is wat voor ieder! Armbanden, geboortesteen kettingen en zelfs ringen tonen hoeveel je van je kinderen houdt.

Zinvolle Familie Sieraden

Gepersonaliseerde Kerst geschenken voor kinderen gelden niet alleen voor de jongste op jouw lijstje. Deze geschenken zijn ook geweldig voor oudere kinderen, zoals scholieren die genieten van de laatste trends. Voor oudere kinderen, overweeg infinity sieraden, die zowel populier als betekenisvol zijn. Geboortesteen sieraden zijn ook zeker populair, met ontwerpen die gepast zijn voor alle leeftijden. Voor oudere jongens, bekijk onze gepersonaliseerde dog tags.

Plakboeken en Fotoalbums

Als kind maak je veel mooie momenten mee en deze momenten wil je graag onthouden. Plakboeken en fotoalbums zijn mooi en persoonlijk, en het beste van alles is dat je met de tijd meer momenten kan toevoegen. Wat ook het budget is, het is makkelijk om een gepersonaliseerde fotoalbum of plakboek te maken, met mooie familie foto's. Een plakboek of fotoalbum is daarom een mooi nadenkend extra geschenk naast een ander geschenk waar je kleinere items in kan verbergen zoals cadeaubonnen en andere kleine extra's.

Kussens, Dekens, en Knuffelbeesten

De kleintjes onder ons houden van snoezige dingen, dus waarom zou je niet een gepersonaliseerde kussen, deken, of knuffelbeest overwegen met de naam van jouw kindje erop geborduurd? Gepersonaliseerde poppen zijn ook prachtige Kerst geschenken.

Speeltoestel en Speelgoeddoos

Van speciale tafel en stoel sets en grote tot kleine speelgoeddozen, deze items zijn leuk om te geven aan kinderen die binnenspelen leuk vinden. Voor de kinderen die buitenspelen leuker vinden, overweeg een gepersonaliseerde strand stoel, speelhuisje, trampoline of schommel. Wil je een echte indruk maken? Creër een geschenk mand met een selectie van doe-het-zelf geschenken voor de Kerst. De Kerstman zal trost op jou zijn!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.