COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
5 Valentijnscadeaus voor Haar

5 Valentijnscadeaus voor Haar

Er word gezegd dat de beste cadeaus in kleine verpakkingen zitten! Op zoek naar een cadeau voor je partner, zus, moeder, of oma, je zult het vinden tussen onze favoriete valentijn sieraden voor haar.

Infinity Sieraden

Wil je de liefde op een trendy manier laten zien? Een infinity sieraad is dan zeker het perfecte valentijncadeau voor haar!

 1. Deze zijn uniek, betekenisvolle cadeaus die ze prachtig zal vinden.
 2. Geboortestenen, gravering en andere designs maken het nog meer persoonlijk.

Liefde Armbanden

Er zijn vele liefdes armbanden en naam armbanden om uit te kiezen; sommige hebben wat extra glitters en andere trendy hangers.

 1. Infinity armbanden en koppels hart bedels zijn zeker romantisch.
 2. Enkelbandjes bieden een aantrekkelijke twist op een klassieke favoriet.
 3. Kies een bedelarmband voor extra opgewondenheid.

Gepersonaliseerde Kettingen

Trendy naamkettingen zijn geweldige cadeaus voor elke gelegenheid!

 • Kies trendy of klassieke stijlen die bij haar passen.
 • Kies zilver, goud, of rose goud.
 • Gebruik haar naam en een mooie boodschap
 • Koppels Sets

  Veel van onze valentijn cadeaus voor haar passen bij iederen, sieraden voor koppels is de perfecte manier om jouw toewijding te laten zien

  1. Kies een breekbare hart voor een stijlvolle look.
  2. Trendy Yin Yang and puzzel kettingen zijn ook een leuke optie.

  Oorbellen

  Prachtige gepersonaliseerde oorbellen zijn trendy en zijn een leuk alternatief voor traditionele valentijn sieraden voor haar.

  1. Vele smaakvolle en trendy opties die bij haar persoonlijkheid passen .
  2. Kies initialen, glanzende stijlen, of unieke vormen.
  Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.