Top 7 geboortesteensieraden voor moeder

Top 7 geboortesteensieraden voor moeder

Sieraden. We kunnen er allemaal geen genoeg van krijgen! Mama’s zullen zich verheugen op de komende Moederdag. En natuurlijk verwachten we allemaal dit jaar een mooi sieraad te mogen ontvangen. Dus echtgenoten en kinderen, let op! Dit is wat we graag willen ontvangen.

Als het gaat om het vinden van het perfecte cadeau in sieradenvorm, dan zullen de meest gewilde sieraden geboortestenen bevatten. Waarom? Nou, om te beginnen omdat deze heel persoonlijk en uniek zijn. Een uniek sieraad is belangrijk. Niemand wil een massaproduct ontvangen. Een sieraad behoort dus speciaal en uniek te zijn.

Hier volgen de acht populairste geboortesteensieraden voor moeders. Deze unieke cadeaus zullen zeker in de smaak vallen.

 1. Ketting met de namen van de kinderen

  Voor de hedendaagse moeders kan dit het ideale Moederdaggeschenk zijn. De ongecompliceerde stijlen van de mama kettingen met kindernamen zijn perfect. Maar, beschermd in het sieraad zit een prachtige edelsteen. Dit is een speciaal product als het gaat over unieke sieraden die je zou kunnen kopen. Mama zal hem geweldig vinden.

 2. “Carrie” Ketting

  Fans van “Sex and the City” zijn zeker al op de hoogte van deze iconische Carrie Ketting. Als ze hem in Parijs is verloren, voelen we met haar mee! Maar, je kunt je moeder nu verrassen met dit prachtig sieraad voor haarzelf. Voeg haar naam en geboortesteen aan de ketting toe voor een eigenzinnig en leuk cadeau.

 3. Stamboom Ketting

  Als we ons voorbereiden op Moederdag, realiseren we ons dat moeders bijna nooit aan zichzelf denken. Ze houden van hun echtgenoten en kinderen en zetten daar alles voor opzij. Dus waarom zouden we haar niet verrassen met een Stamboom Ketting waarin de gehele familie is opgenomen? Laat de namen van de kinderen in de ketting ingraveren en voeg er ook hun geboortestenen aan toe. Het wordt vast en zeker een prachtig en kleurrijk cadeau dat je moeder zeker mooi zal vinden. Immers, ze kan dan de namen van haar kinderen dichtbij haar hart dragen.

 4. Infinity Ketting

  De Infinity Ketting is een opvallend, maar simplistisch sieraad. Zelfs als je geen kinderen hebt, verdient je vrouw een dergelijk prachtig sieraad. Het infinity-teken symboliseert namelijk jullie ware en eeuwige liefde. Er is toch geen mooiere boodschap die je je vrouw dit jaar zou kunnen geven?

 5. Bedelarmband

  Bedels zijn weer in de mode en alle vrouwen zijn er gek op. De bedelarmband kan volledig worden gepersonaliseerd om aan de smaken van je prachtige dame in je leven te kunnen voldoen. Dierenbedels, geluk- en fotobedels. Je kunt er jouw speciale boodschap aan toevoegen en ook de namen van de kinderen, compleet met de edelstenen van hun geboortemaand. Dit is een van de beste manieren om alle familieleden in een prachtig sieraad op te nemen.

 6. Ketting met Babyvoetje

  Voor de Nieuwe Moeder, is dit een cadeau dat ze haar hele leven zal koesteren. Het babyvoethangertje is een échte must-have. Voeg de verjaardag- en edelstenen toe van je kostbare kroost om het nóg specialer te maken.

 7. Uitgesneden Armband

  Uitgesneden Armbanden zijn verfijnde sieraden. De uitgesneden naam in de armband is geweldig om je speciale dame als een symbolisch geschenk te geven. En de edelstenen voegen een beetje kleur toe en brengen dit sieraad tot leven. Als het gaat over Moederdagcadeaus, zal deze unieke “touch” zeker bij hen in de smaak vallen.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.