5 Ideale cadeaus voor nieuwe Mama’s

5 Ideale cadeaus voor nieuwe Mama’s
Haar allereerste Moederdag zal ze nooit vergeten. Vier hem met een zinvol cadeau om te koesteren, of verwen haar met iets bijzonders om haar te helpen bij de uitdagingen waar ze voor het eerst mee te maken krijgt. Hier heb je vijf perfecte cadeaus voor nieuwe Mama’s waar ze dol op zal zijn.
Mama Sieraden – Babyvoeten Ketting

Gepersonaliseerde hebbedingetjes om Mama en Baby in de watten te leggen

Een sentimentele Mama ketting, met of zonder geboortesteentjes, is een geweldig cadeau voor elke moeder, met een bijzondere betekenis voor een nieuwe Mama. Kies uit sterling zilver of goud, wat het best bij haar stijl aansluit. De meeste modellen zijn beschikbaar in rosé-goud en sommige eveneens in witgoud. Kies een vorm die zij graag ziet; schattige babyvoetjes, sentimentele hartjes en de gegraveerde kinderbedeltjes zijn populair. Denk aan een verticale Bar ketting of bedelarmbandt. Deze zijn bijzonder leuk en helemaal trendy!

3D Gegraveerde Bar-Ketting

Spa-behandelingen of een Spa-cadeau

Nadat ze negen maanden haar baby droeg, met ontelbare slapeloze nachten en al de taken die bij een pasgeboren baby’tje horen, verdient Mama het om verwend te worden! Jij kunt ervoor zorgen dat dat gebeurt. Geef haar een cadeaubon voor een Spa waar ze terecht kan voor massages, een pedicure of manicure en haar favoriete schoonheidsbehandelingen; zo kan ze kiezen hoe ze wil genieten, en de behandelingen in haar schema inpassen. Zeg dat jij op de baby zult letten terwijl zij geniet van een beetje tijd voor zichzelf!

Ketting met Russische Ring en Ingravering

Een beetje glitter, speciaal voor haar

De band tussen moeder en kind is iets prachtigs, en elke nieuwe Mama vindt het heerlijk wanneer dat in de verf wordt gezet. Denk aan een initialen ketting of kies één van de vele beschikbare gepersonaliseerde armbanden. Oorbellen of Mama ringen met geboortesteentjes zijn eveneens een uitstekende keuze. Deze cadeaus maken elke nieuwe Mama blij, ongeacht of je haar wilt helpen om de uitdagingen van het moederschap het hoofd te bieden, een bijzonder moment wilt vastleggen, of haar verwennen met een chique of smakelijk geschenk!

Meervoudige Infinity Armband

Speciale verwennerijtjes

Nieuwe moeders denken vaak weinig aan zichzelf, en cadeaus zijn meestal gericht op het nieuwgeboren kleintje. Zou je haar dan niet verwennen met een paar van haar favoriete dingen? Hier heb je een paar ideetjes om mee aan de slag te gaan: een abonnement op Netflix of Hulu – beide bieden geschenkbonnen aan. Heeft ze al een abonnement bij Amazon Prime? Misschien wil jij de kost daarvoor wel betalen? Culinaire favorieten – van een maaltijd op restaurant tot snoep, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien is een cadeaumand die vol lekkers zit het perfecte “pakje” om een klein extraatje zoals een cadeaubon in te stoppen.

Naam ring met één steen

Professionele foto’s!

Mama neemt eindeloos veel foto’s van haar kleintje, en die zijn altijd prachtig. Wat denk jij van iets super-speciaals, zoals een professionele baby-fotoshoot? Ervaren fotografen kunnen zich gewoonlijk verplaatsen, zodat Mama de baby niet speciaal moet inpakken voor een uitje. Bovendien kunnen Mama & Papa beide deelnemen aan de fotoshoot; de foto’s die de bijzondere band tussen de nieuwe ouders en hun kleintje vastleggen zijn gewoonlijk de mooiste.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.

Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.