COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
10 Perfecte Moederdag-Cadeaus voor Oma

9 Perfecte Moederdag-Cadeaus voor Oma

Bij Mijn NaamKetting weten we dat bloemen slechts tijdelijk zijn; en hoewel praktisch, zijn keukentoestellen verre van sentimenteel. Op Moederdag toon je je liefde voor de vrouwen die een bijzondere rol spelen in je leven, dus geef je haar liever iets bijzonders dan het gebruikelijke. Hier heb je 10 geweldige Moederdag-geschenkideeën voor Oma.
 1. Gepersonaliseerde Sieraden

  Wat geef je de Oma die al alles heeft? Overweeg een bijzonder, Gepersonaliseerd sieraad uit onze collectie Gepersonaliseerde Mama-sieraden die uiteraard net zo goed geschikt zijn voor Oma. De keuze is enorm! Enkele toppers:

  1. Sentimentele stukken uit de hartjes collectie
  2. Floating lockets met schitterende geboortestenen
  3. Bedelarmbanden die Oma’s bijzondere band met haar kleinkinderen in de verf zetten
  4. Een eenvoudig Monogramsieraad dat overal bijpast, en waar ze elke dag plezier aan zal beleven

 2. Cadeaus in het teken van de Familie

  Moederdag staat voor de bijzondere liefde die we voor onze familieleden voelen, dus is een cadeau dat Oma en al de belangrijkste mensen in haar leven symboliseert gewoon ideaal. Vele items vallen in deze categorie. Hier heb je enkele van onze favorieten:

  1. Stamboom-Sieraden, zoals een ketting of locket met geboortestenen: dit is één van onze populairste gepersonaliseerde cadeaus for Oma!
  2. Een Oma ring met geboortestenen in het teken van de kleinkinderen.
  3. Fotoalbums of een stamboomcollage met foto’s die de link tussen de generaties overbruggen.
  Ontdek nog veel meer cadeaus die de familie centraal stellen in onze Oma kettingen collectie!

 3. Diamanten Sieraden

  De liefde van Oma is voor altijd, net zoals diamanten sieraden! Verwen Oma dit jaar met iets glinsterends! Ze zal volledig verrast zijn wanneer ze dat kleine geschenkdoosje openmaakt en er een Gepersonaliseerd diamanten sieraad in vindt! Kies uit diamanten naamkettingen of eenvoudiger items, wij hebben alles om Oma’s ogen te doen oplichten!

 4. Geboortesteen-Sieraden

  Geboortesteen-kettingen en ringen zijn traditionele verjaardagscadeaus, maar ze zijn net zo geschikt voor andere gelegenheden. Met een beetje kleur en veel glitter behoren ze alvast tot onze populairste geschenkkeuzes voor Oma.

 5. Doe-Het-Zelf Cadeaus

  Doe-Het-Zelf cadeaus hebben extra betekenis, Oma voelt zich de koning te rijk als je ze combineert met Gepersonaliseerde Moederdag-cadeaus zoals kettingen of armbanden. Zit je verlegen om ideeën? Bezoek Pinterest voor een dosis inspiratie.

 6. Regalos Perfectos para la Abuela
 7. Spa Cadeaus

  De meeste Oma’s worden graag in de watten gelegd. Laat zien hoeveel ze voor je betekent door haar een bijzonder cadeau te geven. Bijvoorbeeld:

  1. Cadeaubonnen voor verwenbehandelingen; denk aan massages, een manicure en/of pedicure
  2. Geschenkmandjes met allerlei badbenodigdheden waar ze thuis van kan genieten

 8. Bijzondere Ervaringen

  Als Oma al alles heeft, kun je wellicht een bijzondere ervaring overwegen die ze nooit zal vergeten?

  1. Bezoek een kunstgalerij, museum, of historische bezienswaardigheid. Een dagje uit!
  2. Ga wijnproeven, en lach de dag weg!
  3. Neem haar mee op reis naar een bestemming die ze altijd al wilde bezoeken. Leg de gelegenheid vast met een bijzonder aandenken, zoals een lengtegraad/breedtegraad ketting.

 9. Geniet van een Bijzondere Maaltijd

  Oma bracht ontelbare uren door in de keuken, waar ze maaltijden bereidde voor de familie. Draai de rollen om op deze Moederdag en verwen haar met een bijzondere maaltijd!

  1. Brunch in een favoriet restaurant.
  2. Een heerlijk diner, of diner met een show
  3. Bereid een maaltijd die bestaat uit Oma’s favorieten; laat de kinderen helpen bij de bereiding of bij het opdienen

 10. Een Geschenkmand

  Je kunt op deze Moederdag natuurlijk ook verschillende elementen combineren om een geweldig en niet te vergeten verrassingsgeschenk te creëren voor Oma. Hier heb je alvast een paar ideetjes:

  1. Foto’s van familieleden
  2. Tickets voor een film of concert
  3. Bijzondere verwennerijen, zoals wijn of chocolade

Geef Oma één of meerdere van deze cadeaus voor Moederdag, of creëer een bijzonder pakket waar meerdere items in zitten en geef het haar tijdens een lekker diner; ze zal je moeite vast op prijs stellen, en zich extra-geliefd voelen. Gelukkige Moederdag!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.