JE PERSOONLIJKE
NAAMKETTING
7 Perfecte Cadeaus voor Oma op Moederdag

7 Perfecte Cadeaus voor Oma op Moederdag

Bloemen zijn tijdelijk en hoewel keukenapparatuur misschien praktisch zou kunnen zijn, missen deze de sentimentele waarde waar deze feestdag eigenlijk om draait! In plaats van het gebruikelijke cadeau, kun je de volgende lijst overwegen met geweldige Moederdagcadeaus voor Oma.

Gepersonaliseerde Sieraden

Wat moet je voor de oma kopen die eigenlijk alles al heeft? Overweeg een speciaal naamsieraad uit onze collecties. Er is zoveel keuze!

 1. Sentimentele sieraden uit de Hart Collectie
 2. Trendy naamkettingen voor de oma die zich nog jong voelt
 3. Gepersonaliseerde sieraden voor moeders, waaronder glinsterende kettingen met geboortestenen, bedelarmbanden, floating lockets, en nog veel meer
 4. Verfijnde sieraden uit onze prachtige sieradencollectie voor oma; bijv. een Family Love Circle-hanger, een verfijnde “Oma"-ketting of een ketting met hangende geboortestenen.

DIY-Cadeaus

DIY-cadeaus zijn extra betekenisvol! Combineer ze met andere cadeautjes zodat oma zich bijzonder geliefd voelt. Te weinig ideeën? Bezoek onze Pinterest-pagina voor inspiratie.

Cadeaus om de Familie te vieren

Moederdag draait geheel om de liefde die we als familieleden voor elkaar voelen, dus waarom zou je niet een cadeau kiezen dat de band van oma met de belangrijkste mensen in haar leven symboliseert? Wij hebben veel sieraden die je hiervoor zou kunnen kiezen. Hier volgen een paar van onze favorieten:

 1. Stamboomsieraden zoals een ketting of medaillon met geboortestenen
 2. Fotoalbums die de band tussen de generaties symboliseren
 3. Stamboomcollage met foto's van kinderen en kleinkinderen

Wellnesscadeaus

De meeste oma's houden ervan om in de watten te worden gelegd. Toon je waardering door je oma op een speciaal wellnesscadeau te trakteren.

 1. Cadeaubon voor een massage, manicure- en/of pedicure-behandeling
 2. Gevulde mand met badproducten waar ze thuis van kan genieten

Speciale Ervaringen

Voor de oma die alles al heeft, zou je een speciale ervaring kunnen overwegen die haar altijd bij zal blijven.

 1. Bezoek aan een kunstgalerie, museum of historische locatie
 2. Ga wijnen proeven
 3. Reis naar een bestemming die ze altijd al had willen bezoeken

Geniet van een Onvergetelijke Maaltijd

Oma heeft talloze uren doorgebracht met het bereiden van de maaltijden voor de familie. Trakteer haar op een speciaal diner deze Moederdag.

 1. Brunch in haar favoriete restaurant
 2. Ga uit eten of ga naar show met diner
 3. Bereid een maaltijd met de favoriete gerechten van oma. Laat de kinderen helpen bij het klaarmaken en serveren

Een Cadeaumand

Een ander geweldig idee is het samenstellen van een mooi verpakte cadeaumand met verschillende symbolische cadeautjes. Een paar ideeën zijn:

 1. Foto's van familieleden
 2. Kaartjes naar een film of een concert
 3. Vergeet er geen kaart bij te doen!

Of je nu slechts één van deze geweldige Moederdagcadeaus aan oma geeft of een speciaal pakketje met verschillende items samenstelt en dat tijdens de maaltijd aan haar overhandigt, jouw inspanningen zullen zeker worden gewaardeerd - en oma zal zich extra speciaal voelen. Fijne Moederdag!Copyright © 2010-2018 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.