Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
5 redenen om online te winkelen voor Moederdag Geschenken

5 redenen om online te winkelen voor Moederdag Geschenken

Dankzij het internet is ons aankoopbedrag op een positieve manier veranderd. Wanneer je online winkelt, heb je toegang tot een volledige collectie aan fantastische producten - in dit geval, Moederdag geschenken! Hier zijn vijf goede redenen om jouw zoektocht naar het perfecte geschenk voor Moederdag online te bestellen.

Selectie

Wanneer je online winkelt, heb je direct toegang tot een uitstekende selectie aan producten die je misschien niet kunt vinden in de winkels, zoals bijvoorbeeld speciale Moeder sieraden in een verscheidenheid aan unieke ontwerpen.

 1. Babyvoetensieraden voor nieuwe moeders
 2. Geboortesteensieraden
 3. Harten, Bedelarmbanden en nog veel meer

Unieke Speciale Items

Unieke items kunnen moeilijk te vinden zijn in plaatselijke winkels. Het zou heel lastig zijn voor de gemiddelde winkel om bepaalde producten in voorraad te hebben.

 1. Naamkettingen - Veel online winkels maken het makkelijker door naamkettingen te personaliseren in plaats van alleen producten te verkopen die op voorraad zijn.
 2. Infinitykettingen - Een super populaire trend. Het online bestellen geeft je de mogelijkheid om de nieuwste ontwepen te bekijken.
 3. Initiaalsieraden - In de meeste gevallen bieden online winkels verschillende lettertypes aan.

Snel en Handig

Het dagelijks leven is vaak erg druk voor de meesten van ons! Online winkelen wordt dan lekker snel en gemakkelijk gemaakt. Het duurt slechts een paar minuten om iets bijzonders te bestellen, zoals gepersonaliseerde stamboomkettingen en gepersonaliseerde armbanden in de nieuwste stijlen.

 1. Winkel wanneer het jou uitkomt, zelfs als winkels zijn gesloten of bij slecht weer
 2. Je hoeft niet met de auto naar het winkelcentrum of op zoek naar een parkeerplaats
 3. Niet hoeven wachten in derij om te betalen voor je aankoop

Goede Kwaliteit en Mogelijkheid tot Besparen

De meeste online winkels hebben een snelle produtietijd en leveren een uitstekende kwaliteit aan producten. Bij online winkelen, is het gemakkelijk om te vergelijken en te besparen.

 1. Zie vergelijkbare producten naast elkaar, zonder dat je geld uitgeeft of tijd kwijt bent voor het reizen van de ene winkel naar de andere.
 2. Als je ver weg woont en werkt van de winkelcentra waar potentiële geschenken worden verkocht, bespaar je nog meer.

Verzend Geschenken Direct naar Ontvangers

Wanneer je online winkelt, is het zeer gemakkelijk om cadeaus te laten verzenden naar hun bestemmingen. Natuurlijk, als je het geluk hebt om vlakbij je mama te wonen of haar gemakkelijk kunt bezoeken op Moederdag, dan kun jezelf het cadeau inpakken en geven. Als zij ver weg woont, kun je het jezelf makkelijk maken door online te bestellen met cadeauverpakking en direct te laten versturen naar jouw moeder.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.