COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Aquamarijn's geboortesteen betekenis, geschiedenis en meer

Aquamarijn's geboortesteen betekenis, geschiedenis en meer

De geboortesteen van Maart is een serene blauwe edelsteen genaamd aquamarijn. De originele naam komt van het Latijnse woord water van de zee, "aqua" en "marinus", dat is een duidelijke verwijzing naar zijn fonkelende blauwe tint. Denk maar aan de onweerstaanbare kleur van een vreedzame lagune op een zonnige dag, u zult de verbinding direct zien!

Kristal Heling: Aquamarijn's rol

In kristal heling worden de aquamarijn trillingen tot harmonie in de schildklier gebracht, om het bevorderen van een betere immuniteit, en helpt mensen met een allergie om te gaan die betrekking hebben tot stof en droog gras.

De aura is er één die pure liefde uitstraalt, waardoor het een uitstekende steen is om te gebruiken om woede en angst te genezen. Zijn reputatie voor het brengen van verlichting van verdriet en het opheffen van depressie is bekend. De mooie kleur van aquamarijn wordt ook wel geassocieerd met moed, loyaliteit en blijvende vriendschap, en er wordt gezegd dat iemands mentale en psychische bewustzijn is te versterken in het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

Geestelijk word aquamarijn gezien als een steen van machtiging en mededogen. Het kan de mensen helpen om de emotionele gevoelloosheid die zo vaak is doortrokken tijdens de opvoeding te elimineren, en het kan helpen vrouwen de moed te geven om hun intuïties uiten. De edelsteen kan helpen bij zowel mannen als vrouwen door te genieten van meer vitaliteit in alle aspecten van het leven.

Een beroemde Edelsteen: De Elinor Roosevelt Aquamarijn

Er zijn heel wat beroemde diamanten, smaragden en robijnen, maar van de beroemde aquamarijn steen zijn er maar weinig.

Een van de meest indrukwekkende - en zeker een van 's werelds grootste - aquamarijn is de Elinor Roosevelt aquamarijn. Deze beroemde geboortesteen woog 1,3 kilo toen het werd gedolven in Brazilië; de ruwe steen werd gesneden in twee stenen, waarvan er één rechthoekige hoek was gesneden, die steen weegt een verbazingwekkende 1,298 karaat. De Elinor Roosevelt aquamarijn werd gepresenteerd aan de Amerikaanse First Lady Eleanor Roosevelt in 1936, toen zij en president Franklin D. Roosevelt Rio de Janeiro bezochten. De steen werd aan de First Lady door de president van Brazilië gegeven als een symbool van vriendelijkheid en vrijgevigheid in de richting van de mensen van de Verenigde Staten, en als een geluksbrenger voor de veiligheid van het stel gedurende de tijd aan zee.

Deze dagen is het vaak aan het publiek getoond in de D. Roosevelt Library and Museum Franklin in New York.

Een korte geschiedenis: Aquamarijnen in oude tijden

Oude Romeinen hielden Aquamarijn heilig, gelovend dat deze heldere blauwe steen een verbinding bood met Neptunus, Rome god van de zee. Deze verbinding maakte het een favoriet bij zeilers, hij beloofte de veiligheid van zeemonsters en andere gevaren die ze onderweg ondervonden. De steen bood ook welvaart en verzekerde voor een veilige terugkeer naar huis. Oude Grieken vereerde aquamarijn, vaak van het dragen van beschermende amuletten gegraveerd met het beeld van Poseidon, heer van de zee, rijdt zijn wagen. Aquamarijn is nog steeds een favoriet geschenk tussen geliefden die al een tijd apart van elkaar leven.

Vooruitspoelen naar de middeleeuwen, en u zult zien dat de populariteit van de aquamarijn standvastig blijft. De steen werd vaak voorgesteld als een geschenk met de bedoeling voor het helen van de verschillen tussen oude vrienden en gehuwde paren die in strijd waren met elkaar.

Wat we aanbieden

Het kopen van geboortesteen sieraden hoeft niet buiten bereik te zijn. We hebben een prachtige selectie gemaakt van kettingen met geboortestenen in de stijl van Swarovski die er net zo uitziet als de echte! U kunt een naam ketting samen stellen met uw eigen geboortesteen, en u kunt kiezen uit een van onze naam armbanden en nog veel meer. Het enige wat u hoeft te doen is te kiezen uit uw favoriete ontwerp en u favoriete steen.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.