COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Mooie Robijnen! De Betekeneis van de Geboorstesteen van Juli en Nog Veel Meer

Mooie Robijnen! De Betekeneis van de Geboorstesteen van Juli en Nog Veel Meer

Wat is de geboortesteen van juli? Er is meer dan één antwoord op die vraag, maar de robijn is en blijft de populairste. De robijn is een variëteit van het mineraal korund, en komt voor in verschillende roodtinten die ons doen denken aan de kracht van de liefde. MijnNaamKetting.nl, heeft prachtige sieraden met geboortesteen voor elke gelegenheid. Voor je op zoek gaat nodigen wij je graag uit om meer te leren over de tradities die bij deze uitzonderlijke steen horen.

Robijnen: Stenen van het Hart

Robijnen worden vaak gebruikt om de liefde te symboliseren, en dat heeft wellicht wat te maken met hun schitterende rode kleur. Behalve dat ze symbool staan voor passionele gevoelens, wordt gezegd dat deze prachtige geboortesteen de energie vernieuwt en de levenslust herstelt.

De robijn heeft echter meer met het hart te maken dan enkel maar romantiek! In de kristalheelkunde wordt de robijn verbonden aan het hart en aan de bloedsomloop. De steen wordt verondersteld het lichaam in evenwicht te brengen, te ontgiften en de gezondheid ten goede te komen, en de drager ervan een gevoel van energetische helderheid te bezorgen.

Op emotioneel vlak worden robijnen in verband gebracht met positieve, levensbevestigende kwaliteiten zoals moed en motivatie. Ze worden eveneens gelinkt aan doelstellingen, succes, geluk en rijkdom. De robijn wordt dan ook niet voor niets de “Koning der Edelstenen” genoemd!

Mythen en Legenden over de Robijn

Grote, perfecte robijnen zijn zeldzaam – zódanig zeldzaam dat ze ooit vrijwel exclusief eigendom waren van koningshuizen. Rijke individuen dachten dat robijnen nog meer edelstenen zouden aantrekken terwijl ze tegelijkertijd een ongelooflijke bescherming zouden bieden. De drager werd veilig geacht, maar ook zijn persoonlijke bezittingen zouden beschermd zijn.

Deze beschermende invloed was zodanig sterk dat de Engelse schrijver, Sir John Mandeville, schreef: “Als een man de vier hoeken van zijn land had aangeraakt met zijn robijn, dan zouden zijn huis, wijngaard, en boomgaard beschermd zijn tegen blikseminslagen, stormen en een slechte oogst.” In een andere associatie met het hart werd geloofd dat robijnen die aan de linkerkant van het lichaam worden gedragen gevoelens van vrede brengen, zelfs tijdens stormen die huis en haard bedreigden.

Behalve fysieke bescherming dacht men ook dat robijnen hun drager helderziend maakten, en dat ze van kleur konden veranderen om hun eigenaars te waarschuwen voor naderend onheil.

Vier de Mijlpalen van het Leven met Geboortestenen van Juli

Of je al dan niet gelooft in de mythen en legenden rond robijnen maakt geen verschil: we hebben allemaal baat bij dingen die ons doen denken aan de liefde, wijsheid en geluk – en een ring met geboortesteen is daar een perfect voorbeeld van. Overweeg om er een aan je linkerhand te dragen, en kijk of hij je geluk brengt. Je zult in elk geval de stijlvolle look op prijs stellen!

Misschien ben je echt jarig in juli, of misschien houd je gewoon van de briljante rode kleur van de geboortesteen van deze maand; er zijn nog zovele manieren om de mijlpalen van het leven te vieren! Misschien met een gegraveerde ketting die de drager ervan herinnert aan geliefden. Wij brengen geboortestenen binnen jouw handbereik met Swarovski-stenen in dezelfde mooie kleuren als de echte (maar extreem veel duurdere) edelstenen! Onze ring met geboortesteen heeft bijvoorbeeld hetzelfde glittergehalte als een ring met echte edelstenen, maar tegen een fractie van de kostprijs – en bovendien is hij ook nog eens gepersonaliseerd!

Waarom zou jij jezelf of een bijzonder iemand eens niet lekker verwennen? Mama’s en Oma’s zijn dol op Mama-kettingen en geboortekettingen voor Oma in verschillende stijlen. Gegraveerd met namen, geboortedata of zinvolle woorden, zijn ze geweldige cadeaus die altijd in de smaak vallen! Mamaringen werden in een nieuw jasje gestoken voor wie van hedendaags design houdt, en onze slavenarmband met kinderbedeltjes is eveneens een bijzonder populaire keuze. Daarnaast is een Familie-Stamboomketting met Geboortestenen een fantastisch cadeau voor wie veel kinderen of kleinkinderen heeft om van te houden.

Met zoveel gepersonaliseerde sieraden om uit te kiezen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf uit te drukken met een uniek ontwerp dat de drager ervan veel plezier zal verschaffen, en steeds een goed gevoel zal opwekken.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.