COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Geboortesteen augustus – Peridot

Geboortesteen augustus – Peridot

Hallo Peridot, wie ben jij ook alweer?

Godinnen die in augustus het licht zagen zijn de bevoorrechte dragers van de Peridot steen. Antieke Egyptische volksverhalen leren ons dat de Peridot een bijzonder krachtige steen was; hij werd gedragen door niemand minder dan Cleopatra.

Deze kostbare edelsteen wordt gevormd in de diepste lagen van de aardkorst en komt aan de oppervlakte tijdens vulkaanuitbarstingen. Daarom gelooft men in Hawaï dat de Peridot symbool staat voor de tranen van Pele, de vuurgodin waaruit de vulkanen werden gevormd. Vuur en licht zijn ook een element in de bijnaam “Avondsmaragd” die Peridots kregen omdat ze altijd glanzen, ongeacht het tijdstip of de lichtinval waarin ze bekeken worden.

Deze krachtige steen wordt vaak gebruikt als talisman om nachtmerries af te weren of om aan kracht en zelfvertrouwen te winnen. Hoewel vooral bekend als de geboortesteen van Augustus, staat de Peridot ook symbool voor 16 jaar huwelijk! Omdat je in augustus geboren werd, of omdat je jouw 16de huwelijksjubileum viert, of gewoon omdat je helemaal weg bent van de schitterende olijfgroene kleur van deze prachtige edelsteen; de Peridot wordt best gedragen in een sieraad dat je een leven lang kunt koesteren.

Peridot en Juwelen

Gepersonaliseerde geboortesteen sieraden zijn fantastisch om je augustusziel te vieren, maar ze kunnen net zo goed gedragen worden om de kracht van deze sterke talisman te ervaren, of nog beter, om te genieten van de kleur ervan!

Ontdek onze gepersonaliseerde Geboortesteencollectie waar je sieraden kunt aanpassen aan je eigen smaak. Zet de prachtige steen in een ring die voortdurend jouw kracht en doorzettingsvermogen zal uitstralen. . Creëer je eigen talisman met deze krachtige steen in een halsketting met rondje of in een Stamboom Ketting. Je maakt een geweldig stijlstatement met Infinity Sieraden die verfraaid zijn met eindeloze glans en tijdloze stijl!

Het maakt niet uit hoe jouw Peridot edelsteen gezet wordt; het gepersonaliseerde sieraad ademt kracht, sterkte en niet te vergeten… stijl uit vanaf het moment dat je het draagt!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.