Geboortesteen augustus – Peridot

Geboortesteen augustus – Peridot

Hallo Peridot, wie ben jij ook alweer?

Godinnen die in augustus het licht zagen zijn de bevoorrechte dragers van de Peridot steen. Antieke Egyptische volksverhalen leren ons dat de Peridot een bijzonder krachtige steen was; hij werd gedragen door niemand minder dan Cleopatra.

Deze kostbare edelsteen wordt gevormd in de diepste lagen van de aardkorst en komt aan de oppervlakte tijdens vulkaanuitbarstingen. Daarom gelooft men in Hawaï dat de Peridot symbool staat voor de tranen van Pele, de vuurgodin waaruit de vulkanen werden gevormd. Vuur en licht zijn ook een element in de bijnaam “Avondsmaragd” die Peridots kregen omdat ze altijd glanzen, ongeacht het tijdstip of de lichtinval waarin ze bekeken worden.

Deze krachtige steen wordt vaak gebruikt als talisman om nachtmerries af te weren of om aan kracht en zelfvertrouwen te winnen. Hoewel vooral bekend als de geboortesteen van Augustus, staat de Peridot ook symbool voor 16 jaar huwelijk! Omdat je in augustus geboren werd, of omdat je jouw 16de huwelijksjubileum viert, of gewoon omdat je helemaal weg bent van de schitterende olijfgroene kleur van deze prachtige edelsteen; de Peridot wordt best gedragen in een sieraad dat je een leven lang kunt koesteren.

Peridot en Juwelen

Gepersonaliseerde geboortesteen sieraden zijn fantastisch om je augustusziel te vieren, maar ze kunnen net zo goed gedragen worden om de kracht van deze sterke talisman te ervaren, of nog beter, om te genieten van de kleur ervan!

Ontdek onze gepersonaliseerde Geboortesteencollectie waar je sieraden kunt aanpassen aan je eigen smaak. Zet de prachtige steen in een ring die voortdurend jouw kracht en doorzettingsvermogen zal uitstralen. . Creëer je eigen talisman met deze krachtige steen in een halsketting met rondje of in een Stamboom Ketting. Je maakt een geweldig stijlstatement met Infinity Sieraden die verfraaid zijn met eindeloze glans en tijdloze stijl!

Het maakt niet uit hoe jouw Peridot edelsteen gezet wordt; het gepersonaliseerde sieraad ademt kracht, sterkte en niet te vergeten… stijl uit vanaf het moment dat je het draagt!Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.