De betekenis van de geboortesteen september

De betekenis van de geboortesteen september
Wat is de geboortesteen september? Deze opmerkelijke steen heeft een fascinerende geschiedenis, en wordt door zeer machtige individuen begeerd. De edelsteen die de maand september symboliseert is de saffier, het onderwerp van oeroude gebruiken en moderne toepassingen. Maagden en Weegschalen: ontdek bij Mijn Naam Ketting een uitgebreide collectie weelderige saffier geboortesteen sieraden waarmee jij precies de juiste hoeveelheid glitter toevoegt aan je geboortemaand.

GESCHIEDENIS VAN DE GEBOORTESTEEN SEPTEMBER

De saffier is een vorm van het korundmineraal en verwant aan de geboortesteen van juli, de robijn, De steen komt voornamelijk voor in Thailand, Vietnam, Indië, Sri Lanka, China en Noord-Amerika, een groot en gevarieerd gebied met verschillende sneden en zuiverheid. De kleur van de steen varieert gewoonlijk van bleek- tot diepblauw, maar hij komt ook voor in andere mooie kleuren zoals geel, groen, bleekroze, violet en bruin. De saffier tooit al eeuwenlang koningshoofden en de gewaden van geestelijken. De saffier maakt deel uit van de Aziatische mythologie en de geschiedenis van Europa en het nabije Oosten, en religieuze teksten.

EEN EDELSTEEN MET EEN GODDELIJKE REPUTATIE

De saffier staat bekend om zijn goddelijke verbindingen en profeterend vermogen, en is daardoor een extravagante edelsteen, ongeacht of je al dan niet in september werd geboren! Vier Mama met de Gepersonaliseerde vergulde druppelketting met geboortesteen voor Mama; onze verbluffende gepersonaliseerde ketting met geboortesteen staat symbool voor geliefden. Met stralende, bungelende geboortesteendruppel en initialenbedeltjes gepersonaliseerd met de initialen van de bijzondere personen achter de geboortestenen. De Babyvoetjes slavenarmband is een betekenisvol cadeau, versierd met een babyvoetjesbedeltje dat wordt gepersonaliseerd met de geboortedatum en naam van Mama’s kinderen, en geaccentueerd met hun geboortestenen en andere lieflijke bedeltjes.

BETEKENIS VAN DE GEBOORTESTEEN SEPTEMBER

De saffier wordt beschouwd als de mooiste van alle gekleurde edelstenen; zijn naam wordt ontleend aan verschillende talen zoals Grieks, Latijn en Arabisch, en hij stond bekend als de edelsteen van Apollo. Men geloofde dat de saffier symbool staat voor een zuivere ziel, integriteit, trouw en nobiliteit. Er wordt verondersteld dat de saffier onze dierbaren beschermt tegen schade, en dat hij helpt bij geestelijke concentratie en zelfdiscipline. Tot op heden wordt de saffier gezien als een Koninklijke steen van onderwijs en spirituele waarheid. Zijn blauwe uitstraling zorgt voor orde en geeft kracht en focus om verder te zien dan het oppervlakkige.

EEN KONINKLIJKE EDELSTEEN

De saffier is de steen van koningen en wijsheid, en tooit de beroemde kroon van Koningin Elizabeth II, evenals een aantal vorstelijke ringen, zwaarden en scepters. Ontdek met de Initiaal open ring met geboortesteen jouw eigen Koninklijke sieraad in onze grote selectie gepersonaliseerde ringen met geboortesteen; dit sieraad is een ware schat die uiting geeft aan jouw persoonlijkheid, en je kunt hem eeuwig koesteren. De Naamketting met één geboortesteen is een echte statement-geboorteketting met naam. Deze look past bij jouw leven, en vertelt jouw verhaal.

Er wordt wel eens gezegd dat de hemel blauw wordt gekleurd door de weerschijn van saffieren; accentueer jouw signatuurlook en geef uiting aan jouw persoonlijkheid wanneer je deze zinderende steen draagt!

Tally Moran
GESCHREVEN DOOR

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.