COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Betekenis van de geboortesteen voor januari

Betekenis van de geboortesteen voor januari
Januari staat voor een nieuw begin, een kans om een nieuwe start te maken en het nieuwe jaar aan te pakken. We kunnen geen enkele maand bedenken die de helderste van alle geboortestenen, de granaat, meer verdient. Mensen die in januari zijn geboren hebben de eer om één van de meest levendige en opvallende geboortestenen te hebben om hun geboortemaand te vertegenwoordigen. Ontdek de geschiedenis en de oorsprong van deze prachtige geboortesteen evenals de bijpassende sieraden, want deze maand staat de prachtige granaat in de spotlights.

GESCHIEDENIS VAN DE GEBOORTESTEEN VOOR JANUARI

Granaat is afgeleid van het middeleeuwse Latijnse woord granatus, wat “granaatappel” betekent, in verband met de vergelijkbare rode kleur. Sinds de bronstijd wordt de granaat gebruikt als schuurmiddel en edelsteen. Farao's uit het oude Egypte droegen kettingen die waren bezaaid met rode granaten, en zegelringen in het oude Rome hadden granaat-intaglios die werden gebruikt om de was te stempelen die belangrijke documenten beveiligde. Granaten komen uit veel verschillende landen; in de Victoriaanse periode was Bohemen de primaire bron. Tegenwoordig zijn de meeste granaten afkomstig uit het Afrikaanse continent, hoewel het ook wordt gevonden in onder andere Brazilië, Iran, Sri Lanka.

Infinity naamketting

SCHITTEREND HART

Het opvallendste kenmerk van de granaat is zijn vermogen om net zo stralend te schitteren als de persoon die hem draagt. Als je een Steenbok of Waterman wilt laten zien hoeveel ze voor je betekenen, is deze dieprode steen een zeer attent en persoonlijk geschenk. Geef ze het geschenk van de kleur van hun geboortemaand, een sieraad met een prachtige granaat. Een Infinity naamketting is een prachtige manier om dagelijks hun geboortesteen en de namen en geboortestenen van hun geliefden te dragen.

Ketting met initiaalhanger en geboortestenen

BETEKENIS VAN DE GEBOORTESTEEN VOOR JANUARI

In het hindoeïsme en het boeddhisme is de granaat een heilige steen die wijsheid geeft en de ziel verlicht. Er wordt gezegd dat de granaat verlost van negatieve energieën, en gevoelens van vreugde, hoop en wilskracht aanmoedigt. De vurige kleur van de steen verdrijft vermoeidheid, stimuleert de verbeelding, het creatieve denken en de geest. In de oudheid en de middeleeuwen waren granaten echter ook remedies voor ontstekingsziekten en om een boos hart te kalmeren. De steen wordt zelfs “Edelsteen van het Geloof” genoemd, omdat men gelooft dat hij geluk brengt aan wie hem draagt en goed doet.

EDELSTEEN MET MAGNETISCHE KRACHTEN

Zoek je een betoverend cadeau voor iemand die in januari werd geboren? Wees creatief en personaliseer het perfecte geboortesteengeschenk van januari! Het is tenslotte de eerste maand van het jaar, en hoe kun je hen beter je liefde en waardering tonen dan met iets waarmee ze het hele jaar door kunnen schitteren? De Naam ring met één steen is één van onze persoonlijke favorieten. Stapel meerdere ringen met de namen en geboortestenen van de mensen die het dichtst bij de jarige staan, evenals haar eigen naam en geboortesteen!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.